2777
2789
عنوان

سونو غدد لنفاوی

633 بازدید | 16 پست

خانما اگه سونوگرافی ب شما میگفت ورم غدد لنفاویتون خوش خیم و بی خطره شما دیگه کلا بیخیالش میشدین؟من اصلا قانع نشدم و همش گریه میکنم میترسم بزرگتر و خطرناک بشن😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هردقیقه دست میزنم توهم بزرگ شدنشون دارم

نترس چیزی نیست خوب میشه بعد اگه بد خیم باشه یا جای نگرانی باشه اونا خودشون بهتون میگن

@mimgheyn_art پیج قشنگم 😍 هیچوقت برای شروع خوب،دیر نیست ☺️
دکتر سونوهم خیلی دکتر خوب و با تجربه ای هست ولی من استرسم زیاده

میدونی استرس خیلی روش اثر میزاره؟

آروم باش و خدارو شکر کن چیزی نیست

من دارم دکتر گفت بی خطره، اخیرا دستکاری کردم درد گرفت، دو روزه دست نمیزنم دردش بهتر شده 😔

اصلن نباید باهاش کاری داشته باشین

اصلن نباید باهاش کاری داشته باشین

میگم کشاله رانم داشتم ، این گردن رو بعد از کشاله ران حساس شدم دستکاری کردم پیداش کردم ، هم کشاله هم گردن رو دکار سونوگرافی و دکتر عفونی گفتند ری اکتیوه و نیاز به میگیری نداره 

اللن کشاله رانم خداردشکر خیلی کوچک شدهدولی گردنمو همش لمس میکنم چرا نمیره پس

ممکنه همونطور متورم بمونه؟ نمیدونم علتش چیه؟ چند سال پیش آبله مرغان گرفتم ممکنه ازون موقع متورم شده باشه؟

تو نی نی سایت دیدم یه نفر نوشته بود ۸ سال مسش متورم شدند و بعد از رفع مشکلش ، همجنان متورم موندند و دکتر گفته مهم نیست