2777
2789
عنوان

کمک کنید راجب انتخاب رشته

65 بازدید | 10 پست

چون اطلاعات زیادی ندارم اگه میشه کمک کنید 

من خودم خیلی علاقه به تاریخ دارم 

و دبیری تاریخ رو ترجیح میدم 

چطوریه برای کنکور چه رتبه ای نیاز داره 

اگه میشه اطلاع کامل بهم بدین و راهنمایی کنید 

چون زیاد اطلاعات ندارم 

دعا کنید برام یه صلوات بفرستید🤲😍 اللهم صل علی محمد و آل محمد 

دبیری کاملا بستگی به شهر خودتون داره . اول باید ببینی دبیر تاریخ داده یا نه و اینکه بدونید چند نفر تو شهر شما رتبه اشون از شما بهتر شده 

از ۹۳ خواننده خاموش بودم . امروز شیطون گولم زد و کاربری زدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دبیری کاملا بستگی به شهر خودتون داره . اول باید ببینی دبیر تاریخ داده یا نه و اینکه بدونید چند نفر ت ...

حالا میگم درس های دیگه چقدر تاثیر دارن؟

خب دبیری تاریخ یکم رشته سختیه..البته یعنی خیلی باید حفظیاتت اوکی باشه..از طریق رشته انسانی تا ۶۰۰۰ ا ...

نه اینجور مواقع تاریخ رو مثل یک داستان تو ذهنم یاد دارم برام آسونه یکمی

[QUOTE=304550012]دبیری کاملا بستگی به شهر خودتون داره . اول باید ببینی دبیر تاریخ داده یا نه و اینکه بدونید چند نفر ت ...[/QUOTE رتبه شیش هزار اصلا دعوت به مصاحبه نمیشه البته تو شهر ما این طوریه

[QUOTE=304550012]دبیری کاملا بستگی به شهر خودتون داره . اول باید ببینی دبیر تاریخ داده یا نه و اینکه ...

میگم اگه میشه اینو هم راهنمایی کنید 

درس های دیگه چقدر راجب این رشته تاثیر داره؟

میگم اگه میشه اینو هم راهنمایی کنید  درس های دیگه چقدر راجب این رشته تاثیر داره؟

ببین اول اینکه بستگی به طرفیت شهرتون داره مثلا شهر ما اصلا دبیری تاریخ نداره بعد اینکه باید ببینی چند نفر میگیره دبیری در کل سخت تره و یه سری جاها فقط رتبه سه رقمی میگیره و ظرفیتش هفت هشت نفره منظورت چیه درس های دیگه چه قدر تاثیر داره تو این رشته؟

ببین اول اینکه بستگی به طرفیت شهرتون داره مثلا شهر ما اصلا دبیری تاریخ نداره بعد اینکه باید ببینی چن ...

میدونید برای کنکور میپرسم 

ببین اول اینکه بستگی به طرفیت شهرتون داره مثلا شهر ما اصلا دبیری تاریخ نداره بعد اینکه باید ببینی چن ...

میگم بهتره مشاور کمک بگیر بهتره درسته؟!