2777
2789

کنکورو با سهمیه اومدن هیچ ، بیش از پنجاه درصد ظرفیت تخصصم با سهمیه وارد میشن، ینی طرف تا ابد داره با میانبر راه خودشو پیش میبره، اونوقت من مثه چی دارم تلاش میکنم درس میخونم که چن سال دیگه ازمون تخصص دارم بتونم همین تهران قبول شم؛ هرچقدر به این سهمیه ای ها جای بیشتری میدن رقابت برای افراد غیر سهمیه ای شدید تر میشه چون ظرفیت کمتری برای ما میمونه 🙂🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدبختمون کردن دکترای بیسواد 🥺🥺🥺🥺

بچه ها من یه آرزوی خیلی‌ بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم می‌خواد به آرزوم برسم خیلی‌ تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏

من ت مدرسه شاهد درس میخوندم فک کن همه قبول شدن جز من و من شاگرد اول کلاس بودم  

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱ مرداد ۱۴۰۴ بعد از دوسال ولم کرد 💔 در حال جمع کردن تیکه های شکستم...

الان میان میخورن ت....

تو اینجا گفتی من حضوری گفتم داشتن منو میخوردن چند نفر

الان تو رسمی شدن هم ، اول سهمیه ای هارو رسمی کردن 😏😏😏😏

دختر زمستونی من🤱👶.. آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟     .

ای خدا یه اتفاقی بیفته(همونی که بگم تعلیق میشم)

همه این سهمیه ای ها رو پرت کنن بیرون

ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...

به نظر منم باید به خود طرف امتیازاتی میدادن نه به بچه هاش که جای بقیه رو بگیرن تو شهرمون دختره دیپلم گرفته  رفته سر کار چون سهمیه داره، سر کار شوهرم فقط یکیرو رسمی کردن چون سهمیه داشته😬

خدایا شکرت🌹

همین زجرو منم دارم میکشم

امیدوارم تموم شن این لعنتیا

༺ هرچه تبر زدی مرا زخم نشد ترانه شد ༻ چیزی در گوشِ قاصدک ها گفته ام ؛ از آرزو فراتر ..!                                       
۶۹ درصد قلب عروق امسال با ۵۰ درصد ارتوپد امسال سهمیه ای بودن  استخدام رسمی هم میشن ولی الباقی ...

یازدع ساله منتظر استخدامی ام دوستام با سهمیه همون سال اول قبول شدن آالان کارمندن و کیف میکنن من حسرت میخورم آخه عدالت خدا کو پس بخدا آنقد هم با سختی درس خوندم که نگو

بچه ها من یه آرزوی خیلی‌ بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم می‌خواد به آرزوم برسم خیلی‌ تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏