2777
2789
عنوان

آقا هستم ،،، مقایسه نی نی سایت و ددی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 2653 بازدید | 115 پست
شما یه سایت که شبیه نی نی سایت باشه و مخصوص آقایون باشه معرفی کنید. من میرم از اینجا

فایده اینجا رو برای آقایون درک نمیکنم اخه.

چون تاپیکایی که اقایون سوال میمرسن اغلب یا میترکه یا به شوخی و مسخره بازی میگذره

هدفتون از بودن تو سایت رو بگید من معرفی کنم

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین داداش اینجا جای آقا نیست اینجا جای رل پیدا کردن نیست اینجا چت روم نیست اینجا مربوط به زنان و مس ...

موقع ثبت نام وقتی نوشنه جنسیتت چیه زن یا مرد یعنی از نظر. مدیریت سایت مشکلی نداره زن یا مرد بیان 

بارداری هم چیزی نیست فقط به زن مربوط باشه خب پدر هم نقش داره باید بدونه چکار کنه چکار نکنه 

چه اشکالی داره 

در نهایت هم شما در هیچ صورتی نمیتونی تضمین کنی فقط خانوما مطلبت رو بخونن چون خواننده خاموش زیاده که ممکنه بینشون مرد هم باشه

خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من 

دوستانی که میگن سایت مخصوص بارداری هست والا ما که تاپیک بارداری ندیدیم پر بازدید شده باشه

موضوعات متنوع برا هر دوجنس هست اینجا

فقط مخصوص خانما که نیست

درخواست دوستی 🚫  گفتند ایام جوانی چه قشنگ است! غم هاو شب و شاپرکش قسمت ما شد...
زدی تو خال .... احسنت  اگر مرد میخواست این سایت نمیگفتن نینی سایت...الان یک سری ها میان می ...

والا من درک نمیکنم اخه اصلا موضوعات بدردشون نمیخوره

یه دلیل دیگشم اینه که مدیران سایت میخوان بازدید و عضویت بالا بره به هرقیمتی وگرنه که اینجا سایت بارداری و زایمانه

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

ببین مثلا چند تا مرد دیدم واقعا تو تاپیک های ختم و دعا و... هم شرکت میکنن !!! یا مثلا پسر اسمان تاپ ...

افرین احسنت همه خوبن اص..

ماشااه آمار همه ی مردا رو هم ک داری..

من عزیزم متاهلم و تعهدم حکم می‌کنه مرد ها تاپیک خصوصی من رو نخونن وگرنه خیلی از خانم ها بدون اینکه همسرشون بفهمه میان نینین سایت ...خب اینجا. ک مردا هستن....پس چرا آدم از شوهر خخودس چیزی رو پنهون کنه ولی باز با یک مورد. دیگه شریک بشه

دبیر و مشاور کنکور 🙃سوالی داشتید درخدمتم
ببین مثلا چند تا مرد دیدم واقعا تو تاپیک های ختم و دعا و... هم شرکت میکنن !!! یا مثلا پسر اسمان تاپ ...

کاش همه منصفانه نگاه میکردن

(( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم!
دوستانی که میگن سایت مخصوص بارداری هست والا ما که تاپیک بارداری ندیدیم پر بازدید شده باشه موضوعات م ...

بعدم میگه نی نی سایت نمیگه که مامان سایت 

نی نی هم مال پدره هم مال مادر و اسم سایت نی نی سایته پس پدراشون هم میتونن بیان🤣🤣🤣🤣🤣

اگه اعتقادت بام مخالفه لطفا ریپ نزن اصلا به هیچ جات نباشه
والا من درک نمیکنم اخه اصلا موضوعات بدردشون نمیخوره یه دلیل دیگشم اینه که مدیران سایت میخوان ...

شاید می‌خوان بزان ک میان اینجا.....خاکبرسر مردی ک بیاد وسط زنا ...کاسه لیسی کامل

افرین احسنت همه خوبن اص.. ماشااه آمار همه ی مردا رو هم ک داری.. من عزیزم متاهلم و تعهدم حکم می‌ ...

خب شما همینگه هدفت اینه که نبینن درسته حالا اگر مرد بیشعوری دید گناهش گردن خودش تغصیر شما نیست دیگه

اگه اعتقادت بام مخالفه لطفا ریپ نزن اصلا به هیچ جات نباشه
والا من درک نمیکنم اخه اصلا موضوعات بدردشون نمیخوره یه دلیل دیگشم اینه که مدیران سایت میخوان ...

من عزیزم متاهلم و تعهدم حکم می‌کنه مرد ها تاپیک خصوصی من رو نخونن وگرنه خیلی از خانم ها بدون اینکه همسرشون بفهمه میان نینین سایت ...خب اینجا. ک مردا هستن....پس چرا آدم از شوهر خخودس چیزی رو پنهون کنه ولی باز با یک مورد. دیگه شریک بشه 

ب نظرم کمی از خیانت نداره