2777
2789
عنوان

آقا هستم ،،، مقایسه نی نی سایت و ددی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 2653 بازدید | 115 پست
بعدم میگه نی نی سایت نمیگه که مامان سایت  نی نی هم مال پدره هم مال مادر و اسم سایت نی نی سایته ...

دقیقا 

بنظر من حتی نینیسایت خوبم هست برا مردا یسری از مشکلات خانوما رو میفهمن راه حل برا کنا اومدن باهاش پیدا میکنن کلی تجربس اینجا براشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره والا منم موافقم چیکار به آقایون دارید اونام مث ما میان سرگرم شن اینجا

مگه مداام تاپیکه اه و ناله و گرونی و این چیزا نمیزنن بچه ها 

همین مردا باید کار کنن البته استارتر بهتون بر نخوره 

ولي اونقد باید سرگرم کارکردن و پول درآوردن واسه راحتی خودتون و خانوادتون باشید که اصلن به اینجور سرگرمی ها فکر نکنید

خب شما همینگه هدفت اینه که نبینن درسته حالا اگر مرد بیشعوری دید گناهش گردن خودش تغصیر شما نیست دیگه

تو خودت تا سلامتی متاهلی...واقن دوست داری تاپیک بارداری تورو یک مرد بیکار بشینه بخونه ولی شوهرت متوجه نشه؟؟؟

دبیر و مشاور کنکور 🙃سوالی داشتید درخدمتم
😂😂👍👍👍

نه اینطور نیست. دلیل اصلی من برای اومدن به نی نی سایت یه چیز دیگه هست. اگه بتونم امضا رو درست کنم اونجا می نویسم

(( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم!
من عزیزم متاهلم و تعهدم حکم می‌کنه مرد ها تاپیک خصوصی من رو نخونن وگرنه خیلی از خانم ها بدون اینکه ه ...

بعدم مگه شما تاپیک میزنی: ای مردانی که ایمان اوردید به تاپیک های خصوصی اینجانب نگاه نکنید که خداوند بر انچه انجام میدهید اگاه است و مردان نی نی سایتی را در جهنم هایی که در انها نی نی زشت جاری است جای خواهیم داد؟؟؟؟؟؟

اگه اعتقادت بام مخالفه لطفا ریپ نزن اصلا به هیچ جات نباشه
موقع ثبت نام وقتی نوشنه جنسیتت چیه زن یا مرد یعنی از نظر. مدیریت سایت مشکلی نداره زن یا مرد بیان&nbs ...

اینو میدونم که تو فضای مجازی نمیشه کاری کرد تا سایتی فقط زنانه باشه اما به عنوان عضو سال ۹۶ که فقط اون زمان زن تو سایت بود اون موقعشم گفتم الانم میگم این ساین زنانست و حق زن های ماست داشتن سایتی که فقط زنانه باشه!!! تا راحت خانوما مشکلاتشون رو بگن همه تاپیکای معرفی پزشک قدیمی شده بس که میترسند مشکلاتشون رو بگن که نکنه آقا بخواد نظر بزاره. آقایون مرام داشته باشند عضو نمی شوند.

بعدم مگه شما تاپیک میزنی: ای مردانی که ایمان اوردید به تاپیک های خصوصی اینجانب نگاه نکنید که خداوند ...

باسه تو خوبی با مردای سایت چیز دیگه ای ب ذهنم نمیرسه

مگه مداام تاپیکه اه و ناله و گرونی و این چیزا نمیزنن بچه ها  همین مردا باید کار کنن البته استا ...

وا چ دلیل بی منطقی پس خانمام باید همه سرگرمیارو بذارن کنار فقطططط کار خونه انجام بدن بچه داری کنن اصا نباید ب سرگرمی فک کنن 

من عزیزم متاهلم و تعهدم حکم می‌کنه مرد ها تاپیک خصوصی من رو نخونن وگرنه خیلی از خانم ها بدون اینکه ه ...

درسته واقعا یسری مسائل خانمانه مطرح میشه که صورت خوشی نداره اقایون بخونن 

ولی درکل حالا جدای بحث اقایون یسری خانما اگه حساسن نباید هر حرفی راجب بدنشون رو تو سایت عمومی بزنن چون بلاخره اینجا عمومیه خواننده خاموش زیاده

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

تو خودت تا سلامتی متاهلی...واقن دوست داری تاپیک بارداری تورو یک مرد بیکار بشینه بخونه ولی شوهرت متوج ...

خانم گرامی من قبلا هم عضو بودم اینجا. وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. میدونم باور نمیکنید ولی من اینکار رو نمیکنم. نه آدم مقدسی هستم و نه دیگه خیلی لجن. 

(( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم!
تو خودت تا سلامتی متاهلی...واقن دوست داری تاپیک بارداری تورو یک مرد بیکار بشینه بخونه ولی شوهرت متوج ...

خب اگه اینطوره توی خیابان داری راه میری اصلا با حجاب کامل ولی یه مردی طوری نگات کنه که شوهرت متوجه نشه

پس بفرمایید مردا حق ندارن تو جامعه باشن که مبادا نگاه بکنن که شوهرمون نفهمه؟؟؟

اگه اعتقادت بام مخالفه لطفا ریپ نزن اصلا به هیچ جات نباشه

ببخشیدا اگر برچسب حمایت از مردان رو نمی‌زنین بهم

اونی که این چیزا برای مهم باشه اصلا این تاپیکی نمیزنه توی اینترنت

این سایت عمومی هست و همه میتونن ببینن حتی مرد بزرگ و کوچک یا  فرد خارجی

درسته واقعا یسری مسائل خانمانه مطرح میشه که صورت خوشی نداره اقایون بخونن  ولی درکل حالا جدا ...

اره دقیقا ....این مردا اگر کارو زندگی داشتن اینجا نمیادمدن..

من چند روز پیش تاپیک زدم شوهرم سمتم نمیاد برای رابطه دخترا مرد بیشتر درخواست دوستی دادن