2777
2789
هر چی درست کنم غذایی که دوست داره کامل میخوره اش سوپ همه چی عاشق برنجه با هر وعده هم ماست حتما میخوره فقط مونذم چرا کم وزن میگیره اخه دیگه دندوناش دراومده به غذا خوردن افتاده ولی از وزن گیری خوب خبری نیس این هفته میبزمش متخصص
پســــــــــــــــــــرم قلـ💙بـم دخــــــــــــــــترم دنیـ💗ام
چه خوب عزیزم درکت میکنم منم پسرم تا ته غذاشو میخوره کلی ذوق میکنم البته در کل خوشغذاست و خوب میخوره خداراشکر تا الان اذیتم نکرده
ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حسنا بستگی به اشتهای بچه داره من اندازه نمیگیرم که چن تا قاشق میخوره سیر بشه خودش نمیخوره دیگه همین مقدار که گفتی خوبه بهترم میشه
پســــــــــــــــــــرم قلـ💙بـم دخــــــــــــــــترم دنیـ💗ام
مامان النا دندوناش همه در اومدن ؟!!! مگه ٢١ ماهگی تمومه؟ پسر من که تازه چهارتا درآورد ٢١ ماهشه اونم
ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷