2777
2789

لطفا روی لینک بزنید و به عکس امتیاز بدید ممنون میشم

https://limage.ir/مسابقه-بهترین-عکس-لیماژ/?contest=photo-detail&photo_id=12293

فقط ده ثانیه وقتتون رو میگیره. سپاس از شما ❤️

خدا جونم دامن همه مادران منتظر رو سبز کن🤲🍃آمین🍃

سلام گلم خوبی ؟؟تایپیکهاتو دیدم انگار رو‌این بچه‌دوم شما هفته ۷-۸خونریزی داشتی.میشه‌بهم‌بگی خونریزیت شدید بود اپلش یا نه!؟من تست بارداریم مثبت شد منتظر بودم برم سونوگرافی یه هفته بعدش افتادم به لکه بینی و خونریزی شدید الان۶روز میشه ولی ۴روزش خیییلی شدید بود ب حدی که سه بسته نوار بهداشتی مصرف کردم ولی هییچ لخته ای هم ندیدم.خون تیره و هرازگاهی هم روشن.انگار پریود شده باشم ولی شدیدتر...خیییلی ناراحتم.فردا سونو دارم نمیدونم با اون‌حجم تز خونریزی چیزی مونده یا نه😓😓🥺🥺شما شرایطتتو میگی

سلام گلم خوبی ؟؟تایپیکهاتو دیدم انگار رو‌این بچه‌دوم شما هفته ۷-۸خونریزی داشتی.میشه‌بهم‌بگی خونریزیت ...

بله عزیزم برا منم شدید موند. ان شالله که میمونه❤️❤️❤️برات دعامیکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم برا منم شدید موند. ان شالله که میمونه❤️❤️❤️برات دعامیکنم

بهم‌بیشتر توضیح میدی!؟؟شماهم بعد خونریزی تست گذاشتی ببینی مثبت هس یانه!؟؟😓🥺🥺من خیلی استرس دارم..از ته قلبم دلم میخواد وقتی رفتم دکتر بگه جنین سرجاشه و سالمه ولی بعید میدونم با اینهمه خونریزی تو چهارروز چیزی باقی مونده باشه😓😓😓

بهم‌بیشتر توضیح میدی!؟؟شماهم بعد خونریزی تست گذاشتی ببینی مثبت هس یانه!؟؟😓🥺🥺من خیلی استرس دارم..ا ...

عزیزم استرس بدترین چیزه. بعدم خیلی از خونریزی ها ربطی به جنین نداره و خطرناک نیس. اگر ان شالله خوب و سالم بود، کلا دور استرس رو خط بکش چون دوران حساسی خواهی داشت. واسه منم اولش لکه بینی بود، بعد چن روز خونریزی مثه پریود. بعد دیگه با شیاف و دارو کم کم قطع شد اما استراحت مطلق بودم

عزیزم استرس بدترین چیزه. بعدم خیلی از خونریزی ها ربطی به جنین نداره و خطرناک نیس. اگر ان شالله خوب و ...

من وقتی خونریزی کردم دیگه هیچ‌شیاف و‌دارویی نزدم کلا تا۴روز اونقد شدییید بود خسسشته شدم خودم و مطمئن دشم هرچی یود تمومه.الان امروز صبح ۸صبح دیگه سونو دارم.از دیروز دویاره نور امید ب دلم روشن شد ک خدا معجزه کنه سونوگرافی بگه جنین شالمه و سرجاشه..ولی خب بااون حجم خونریزی محاله...اما کاش واقعا میشدسالم سرگاش باشه....🥺🥺🥺🥺😭

من وقتی خونریزی کردم دیگه هیچ‌شیاف و‌دارویی نزدم کلا تا۴روز اونقد شدییید بود خسسشته شدم خودم و مطمئن ...

عزیزم چیشد رفتی سونو؟