2777
2789

مثلا رستورانی باغی عروسیی مطبی هرچی 

ک اونجا ی چیزی بوده ک باعث شده شما ته دلتون بگید اوف چ باکلاس چ خفن فلان..

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نی کنار تکدانه    

خودششششششه اصنننننن..😂💪

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.
آبشار شهر بازی واییی وحشتم میشه یادش میوفتن خیلی خفن بود

بگو چجووووووری بودددددددد ک خفن بنظر میرسید😯

من یه سفری رفته بودم توی هتلش کل سازهای موسیقی بود و‌ اونجا حس خیلی خوبی بهم دست داد 

اره منم اینو تجربه کردم..

مثلا ی جایی رفته بودم از هر ده خاننده ی خیلی معروف بدلشو داشتن دقیقاباهمون استایل و قیافه و غیره گریمشون کرده بودن و با همون نوع صدا میخوندن..اینقدر برام جااااالب بودددد

یه کافه رستوران هست یه قفس بزرگ و قشنگ درست کرده تو محوطه توش طاووس سفید و سبز هست فضای بیرونیش رو س ...

اوووووووف طاووس چ قشنگگگگ😯👌

بگو چجووووووری بودددددددد ک خفن بنظر میرسید😯

صندلیا کنار هم بودن بعد میبرد بالا برعکست میکرد یعنی پاهات رو هوا سرت رو زمین اصلا خون پام جمع شد تو سرم می چرخوند میومد پایین

با افتخار تورکم♡

صندلیا کنار هم بودن بعد میبرد بالا برعکست میکرد یعتی پاهات رو هدا سرت رو زمین اصلا خون پام جمع شد تو ...

وووووی اینکه فشار قبره😂

خیلی بد بود😂😂😂عین خر عر میزدم میگفتم گ.وه خوردم جان ننت بیار پایین آخرشم گفتم خیلی حال داد ی بار ...

پوستتو از کجا خریده بودی ک اینقدر کلفت بود لعنتی😂😂😂

چرم فروشی ممد و برادران به جز غلام😂😂🤣😂😂😂

شعبه ی دیگری ندارد؟؟😂😂😂