2777
2789
عنوان

اصرار به چیزی...

56 بازدید | 7 پست

دوستان گلم امروز امدم بهتون بگم به چیزی اصرار نکنید و با زور چیزیو از خدا نخواید.. من چندین بار خدا نشانم داد این چیز برا من خوب نیست ولی ادامه دادم و اصرار کردم که چنان سرم به سنگ خورد حد نداره کاش ادامه نمیدادم کاش ....

شما هم به حکمت خدا ایمان بیارید بخدا خدا چیزیو میدونه که ما نمیدونیم به هیچی اصرار نکنید و با زور چیزیو نخواید خواهش میکنم ازتون بگید هرچه صلاحه و رها کنید

وقتی میدونستم باهاش خوشبخت میشم ۲ روز با هم صحبت کردیم قرار خواستگاری بعد از محرم و صفر بود 

گفت به خواهرم بگم ؟ گفتم اختیار با خودته خواهرش رفیقم بود 

اما چیشد ؟ رفت گفت پیام داد لطفا دیگه بهم پیام ندین بلاکم کرد 

از دیروز بلاک شدم انقد حالم بده که مطمعنم هم خدا باهام قهره هم من کلا دلم از هر جا شکسته 

وقتی میدونستم باهاش خوشبخت میشم ۲ روز با هم صحبت کردیم قرار خواستگاری بعد از محرم و صفر بود  گ ...

توروخدا اصرار نکن منم کار تورو کردم و با زور و التماس الان بعد ازون نامزدی زگیل تناسلی گرفتم و جدا هم شدم توروخدا ولش کن شاید حکمت خدا باشه اصرار نکن کار منو نکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توروخدا اصرار نکن منم کار تورو کردم و با زور و التماس الان بعد ازون نامزدی زگیل تناسلی گرفتم و جدا ه ...

خیلی دلم شکسته از دیروز حتی آب هم نمیتونم بخورم از بغض 

پسره همونی بود که همیشه آرزوشو داشتم 

ایشالا یه بلایی سر خواهرش بیاد امروز که بفهمه دو نفر رو جدا کردن چه دردی داره 

خیلی دلم شکسته از دیروز حتی آب هم نمیتونم بخورم از بغض  پسره همونی بود که همیشه آرزوشو داشتم&n ...

منم دردت کشیدم و ایستادم فقط بش برسم بعد اینک رسیدم الان مریض شدم نمیدونم چیکار کنم حتی پول درمان ندارم در به در دنبال کارم .. به حکمت خدا ایمان بیار.. شاید خدا بهترش در نظر گرفته

منم دردت کشیدم و ایستادم فقط بش برسم بعد اینک رسیدم الان مریض شدم نمیدونم چیکار کنم حتی پول درمان ند ...

خیلی اذیتم حساب کن طرف چقد خوب بود که تو ۲ روز انقد وابسته شده بودم بهش 

هر لحظه عذابه برام از یادم نمیره حرفاش 

رفتار خواهرش 

خیلی اذیتم حساب کن طرف چقد خوب بود که تو ۲ روز انقد وابسته شده بودم بهش  هر لحظه عذابه برام از ...

بابا همه اولش خوبن هیجان اولیس.. منم چون این پسره خاستکارم بود و عاشقش شدم خودم تباه کردم جوونیم زندگیم ‌. الانم مریض افسرده تنها و ایطو بگم بدبخت.. از تجربه من بخای گول اوایل رابطع نخور خواهرظ نخاست بدرک چیزی کم نداری که بخای خودت تحمیل کنی.. مث من دیوانه .. با تحصیلات ارشد و زیبایی زیاد خودم کوچیک کردم الانم خ پشیمونم نکن جان من بره یه ماه دیگ یادت میره

بابا همه اولش خوبن هیجان اولیس.. منم چون این پسره خاستکارم بود و عاشقش شدم خودم تباه کردم جوونیم زند ...

اجی حالم خیلی بده چرا تو این دو روز انقد دلبستم؟ 

چرا هیچی نمیتونم بخورم ؟ 

چرا همش بغض میکنم ؟ 

حتی تو خیابون از چشمام اشک میریزه