2777
2789
عنوان

کیا عمل جراحی بای پس انجام دادن؟

463 بازدید | 15 پست

سلام من دوهفته از عملم میگذره خیلی راضیم خداروشکر عملم هم و کاهش وزنم خوب بوده میخواستم بدونم کسایی که ۵ یا ۴ سال عملشون میگذره چقدر راضین در حال حاضر؟

میشه بگی بای پس یعنی چی دقیقا؟

چقدر هزینه کردی؟

درد خیلی داری؟

بیهوشی و نقاهتش چطوری بود؟

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرچ کن حلقه معده مایی کسایی که عمل کردن اونجان میشه بگی کدوم دکتر و چقدر شد هزینش؟ منم خیلی چاقم دوست دارم انجام بدم عمل😔

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

اسی رفتی لطفا هر اطلاعاتی داری بده وزن قبلت چقد بود؟ از بیهوشی نمیترسیدی ؟

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
میشه بگی بای پس یعنی چی دقیقا؟ چقدر هزینه کردی؟ درد خیلی داری؟ بیهوشی و نقاهتش چطوری بود؟

حدودا ۱۰۰ تومن شد عزیزم من بیمارستان خصوصی آتیه توی شهرک غرب عمل کردم ....دکترم دکتر محمد کرمان ساروی بود مهدتو میبرن و کوچیک میشه کمتر غذا میخوری 

سرچ کن حلقه معده مایی کسایی که عمل کردن اونجان میشه بگی کدوم دکتر و چقدر شد هزینش؟ منم خیلی چاقم دوس ...

این با حلقه فرق داره توی روش حلقه دور معده یه حلقه میندازن اما توی بای پس ۲ قسمت از سه قسمت معده رو بر میدارن و روده کوچیک قسمت دوازدهه را وصل میکنن اول معده جذب میشه ۳۰ درصد

حدودا ۱۰۰ تومن شد عزیزم من بیمارستان خصوصی آتیه توی شهرک غرب عمل کردم ....دکترم دکتر محمد کرمان سارو ...

وای چه همه شد

قبلش قد و وزنتون چقدر بود؟

چند وقته عمل کردید و الان وزنتون چقدر شده؟

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
اسی رفتی لطفا هر اطلاعاتی داری بده وزن قبلت چقد بود؟ از بیهوشی نمیترسیدی ؟

من ۱۰۱ کیلو بودم و قدم ۱۵۷ بود و ۲۴ سالمه خدارو شکر راضی بودم کلا ۱ ساعت نیم طول میکشه دوروز اولش سخته بعدش اوکیه

این با حلقه فرق داره توی روش حلقه دور معده یه حلقه میندازن اما توی بای پس ۲ قسمت از سه قسمت معده رو ...

اسم‌ تاپیکشه عمل کرده ها اونجان اسلیو بای پس و ...

حدود ۲۰ روز شد ...۱۲ کیلو کم کردم ۱۰۱ کیلو بودم قدیم ۱۵۷ بود

ماشاالله

حالت خوبه الان؟

چقدر برات خوشحالم

فقط اسی حتمااااااا ورزش هم بکن پوستت شل نشه. بذار بدنت با ورزش هم لاغر شه که همه قسمت ها با هم لاغر شه.

اگه زخمات خوب شده مثلا ایروبیک رو هرروز یا یک روز درمیون برو

ماشاالله حالت خوبه الان؟ چقدر برات خوشحالم فقط اسی حتمااااااا ورزش هم بکن پوستت شل نشه. بذار بدنت ...

چون دوباره دارم کنکور میدم خیلی برام سخته اما از این هفته حدود یکساعت میرم باشگاه پنج شنبه جمعه هم استخر انشالله....ممنونم ازتون اما کلا عمل راحتی بود واقعا از پیکر تراشی راحت تر بود من خیلی درد کشیدم تو پیکر تراشی حتما انجام بدید 

چون دوباره دارم کنکور میدم خیلی برام سخته اما از این هفته حدود یکساعت میرم باشگاه پنج شنبه جمعه هم ا ...

میخوام اما پول ندارم   

عکس قبل و بعد از خودت بگیر انگیزه بگیری.

سبک زندگیت هم عوض کن. مواد غذایی کارخونه ای وشکر کمتر مصرف کن. و ورزش رو روتین همیشگی زندگیت کن. ورزش به جز لاغری باعث ترشح هورمونی در بدن میشه که بهش هورمون شادی میگن. اگه برای کنکور میخونی ورزش باعث میشه افسردگی نگیری

انشاالله همیشه سالم و شاد باشی عزیزم