2777
2789
عنوان

خواستگارم به نظرتو برمیگرده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2458 بازدید | 98 پست
گور باباش تف تو مغز کسی که انقد مخش کوچولوعه با همچین چیز کوچیکی میخواد ول کنه و بره انگار فرداش م ...

هووووف چ قشنگ و کامل گفتی

کاربری مث دسته گلمو ک از ۹۹ داشتمو زدن ترکوندن ،سر چی؟🤐                                   

برنمیگرده خانوادش ترسوندنش

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم با دعا خوندن اینقدر خودت کوچیک نکن شاید واقعا یک مصلحتی بوده که به سرانجام نرسیده

آدم با دعا خوندن خودشو کوچیک میکنه ؟ 

آدم نمیتونه از خدا کمک بخاد ؟ 

بر هم نگشت برات مهم نباشه 

خدا یجور دیگه برات جبران میکنه 

خودتم با پیام دادن کوچیک نکن 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
به خدا نمیدونی که چقدر خواستکار دارم و همه رو خودم رد میکنم ولی این به دلم خیلی نشست خودشم خیلی بهم ...

فقط ازت میخوام دربرابر اقایون یه ذره غرور داشته باشیو کیلو کیلو اعتماد بنفس و عزت نفس. 

الان شما یک ماه درارتباط بودی،  معلوم نیست باهاش زیر سقف میرفتی چه رفتارایی ازش میدیدی که ازش متنفر میشدی. 

دختر خوب، خداروشکر خواستگار زیاد داری. 

همه رو بسنج و الکی رد نکن. 

ان شاالله بهترینا برات پیش میاد. 

ولی لطفا اگر کسی به دلت نشست و نشد بهش پیام نده که اخه حیف نیست؟ 

این نهایت ضعف تو رو نشون میده و طرف پیش خودش فکر میکنه چقدر مهمه،  چقدر خاصه،  درصورتی که اینجورم نیست. 

لطفا یاد بگیر زن ناز هست و مرد نیاز. 

مرده که درخواست میده زنه که قبول میکنه. 

جاشون عوض شه به دوتاشونم ضربه میخوره. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

نباید بعدازتماس مادرش پیام میدادی،من یه خواستگارداشتم ازروی،صداقت گفتم که دربچگی  فلان جراحی دا ...

اره به نظر منم اشتباه کرده بعد از تماس مادرش بهش پیام داده 

مگه کیه ک باید به دست و پاش بیفته؟

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
فقط ازت میخوام دربرابر اقایون یه ذره غرور داشته باشیو کیلو کیلو اعتماد بنفس و عزت نفس.  الان ش ...

آره حرفتو قبول دارم ولی مگه چی گفتم بهش ؟ دلیلشو خاستم بدونم که به خاطر برادرم بوده ؟ و اینکه حیفش نیومده همه چی رو نادیده گرفته ؟ اکه هم نمیگفتم یه عمر عذاب میکشیدم که کسی رو که پسندیدم چرا بهش نفهموندم ازش خوشم اومده بود . بعدش که دیگه پیام ندادم سپردمش به خدا

تو دعا کن برگرده من خودم ردش میکنم خیلی داغونم که به خاطر بچه مریض منو رد کرده

وقتی همچین طرز فکری داره همون بهتر ک رفت

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
اره به نظر منم اشتباه کرده بعد از تماس مادرش بهش پیام داده  مگه کیه ک باید به دست و پاش بیفته؟

من به دست و پاش نیفتادم فقط پیام دادم که به خاطر برادرم همه چیزو به هم زدی ؟ 

آدم با دعا خوندن خودشو کوچیک میکنه ؟  آدم نمیتونه از خدا کمک بخاد ؟

میتونه کمک بخواد اما وقتی نمیخوادت طرف یعنی داری با دعا خودت کوچیک میکنی دیگه 

اگر میخواستت که پای همه چیزش وایمیساد 

ببخشید این مدلی گفتم ها اما واقعا نمیدونستم چجوری منظورم برسونم،به نظرم دعا کن خدا یک بهترش توی مسیر زندگیت قرار بده و گذشته دیگه گذشته

من به دست و پاش نیفتادم فقط پیام دادم که به خاطر برادرم همه چیزو به هم زدی ؟ 

آره عزیزم شما به دست و پاش نیفتادی  ولی وقتی بهش پیام دادی اون فکر میکنه به دست و پاش افتادی 

همیشه در برابر مردها تا قبل از ازدواج غرور داشته باش .  پسرها همیشه تو ذهنیتشون دختری ک بهشون التماس میکنه ارزشی براش قائل نمیشن   بعنوان یه خواهر دلسوز این نصیحت رو بهت کردم

یه روزی تو اوج خوشبختی با شخصی دیگه خدا رو شکر میکنی ک این آقا رفت