2777
2789
عنوان

خواستگارم به نظرتو برمیگرده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2447 بازدید | 98 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نباید پیام میدادی ، عزیزم ازدواج مجموعه ای از علاقه مندی ها و معیارهای دو طرف هست ، هر دو حق دارن انتخابهایی داشته باشن ، اگه با تردید و عذاب وجدان و غیره وارد زندگی بشن تو طول زندگی از یه جا میزنه بیرون

نباید بعدازتماس مادرش پیام میدادی،من یه خواستگارداشتم ازروی،صداقت گفتم که دربچگی  فلان جراحی دا ...

شما کار خوبی کردی که به همسرت گفتیچون اگر نمیگفتی  ختما  می‌گفت اگر مشکلی نبود همون اول میگفتی. پنهان کاری هیچ وقت خوب نیست 

میشه بگی چه دعایی کردی ؟

نادعلی بازگشت شب جمعه 

من. دوبار ازش جواب گرفتم تازه اگه بدونی خطام چی بوده یعنی پسره یک درصد احتمال نمی‌دادم برگرده 🤦‍♀️

یکی دیگم میخوندم همون که 6 روزه طرف باید ازت بی‌خبر باشه ذکر یا ودود هم پشت سرش می‌خوندم 

ولی اون نادعلی همیشه طی ده روز جواب میده 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

ب تظرم قرار نیس برگرده اگه برمیگشت ک خب کنسل نمیکرد..شمام منتظر نباش..ایشون مسلما بخاطر کلاس کاری و ...نمیخاسته بگ برادر زنم مشکل داره و....ملت عقلشون ب چشمشونه جدیدا...کاش پیام نمیدادی وقتی کنسل کردن

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

پسرا اکثرا دودل میشن مثلا ممکن یک ماه با طرف رفت و امد داشته باشه و از همه لحاظ هم خونگرم باشه اما بعدش یهو ببینی همه این یک ماه داشته فکر میکرده و دوتا چهارتا میکرده با خودش که همین خوبه یا نه 

ولی دخترا زود دل می بندن. 

نادعلی بازگشت شب جمعه  من. دوبار ازش جواب گرفتم تازه اگه بدونی خطام چی بوده یعنی پسره یک درصد ...

عزیزم میشه بکی دقیقا چجوری خوندی بلکه خدا به دلش بندازه برگرده 

آخه خیلی دوسم داشت میدونم 🥺

بیخیالش شو لطفا. 

منم خواستگار میومد و نمیشد،  یکی دوروز درگیرش میشدم و بعد ریلکس میکردم.  چون قبلش به خدا میسپردم خیر و صلاحم رو تو میدونی. اگه خیره جورش کن،  خیر نیست،  رد کن بره. 

الان که ازدواج کردم و به گذشته نگاه میکنم میگم خدایااااا چقدر خوب شد فلانی نشدا.  من بافلان اخلاقش نمیتونستم کنار بیام. 

مطمئن باش یکی بهتر رو خدا برات کنار گذاشته. 

لطفا لطفا لطفا عزت نفس داشته باش و از این به بعد اصلا اصلا اصلا به طرفت بعد کات شدن از جانب ایشون،  پیام بازگشت نده. 

دوستی نبوده که.  ازدواج بوده.  پسرها تو ازدواج بدجور منطقی میشن و از روی عقل تصمیم میگیرن نه از روی احساس. 

بیخیالش بشو و پیام نده دیگه بهش.  الان فکر میکنه چه آش دهن سوزیه🫤

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

عزیزم میشه بکی دقیقا چجوری خوندی بلکه خدا به دلش بندازه برگرده  آخه خیلی دوسم داشت میدونم 🥺

شب پنجشنبه که فرداش جمعه میشه اینو خوندم حدودای ساعت 11 به بعد شب حالا بعضی ها میگن بعد نماز مغرب 

باید 14 بار نادعلی بخونی بعد از هربار اسم اون آقا رو میاری یا اگه عکسش رو داری به عکسش نگاه کن 14 بار که تموم شد 100 تا صلوات میفرستی انشالله که حاجت میگیری چون من گرفتم تازه من خطام خیانت بود دیگه ببین چقدر غیر قابل بخشش بود 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
بیخیالش شو لطفا.  منم خواستگار میومد و نمیشد،  یکی دوروز درگیرش میشدم و بعد ریلکس میکردم. ...

به خدا نمیدونی که چقدر خواستکار دارم و همه رو خودم رد میکنم ولی این به دلم خیلی نشست خودشم خیلی بهم اشتیاق نشون میداد مدام قرار میذاشت و پیگیر رابطه بود خب من حق داشتم پیام بدم بدونم دلیلش برادرم بود که یهو رفت ؟ چرا باید از زبون مادرش یه خدافظی فقط دریافت میکردم . 

عزیزم میشه بکی دقیقا چجوری خوندی بلکه خدا به دلش بندازه برگرده  آخه خیلی دوسم داشت میدونم 🥺

به نظرم با دعا خوندن اینقدر خودت کوچیک نکن

شاید واقعا یک مصلحتی بوده که به سرانجام نرسیده

اگه دوستت داشت که کنسل نمیکرد، از خدا بخواه هر چی صلاحته پیش بیاد. حتما خانواده براش مهم بوده... ازین به بعد تو جلسات اول خواستگاری این موضوعو مطرح کن که وابسته نشی

فکر نمیکنم قصد برگشت داشته باشه جواب ندادنش بخاطر این بوده که نمیخواسته بحثی پیش بکشه بازم امیدوارم هرچی به صلاحته پیش بیاد عزیزم 💚

لبخندش برآمده از قدرتش بود وگرنه درون پر التهابی داشت.🥀