2777
2789
عنوان

شربت دایمتیکن و یبوست نوزاد

818 بازدید | 9 پست

سلام مامانا کمک شربت دایمتیکن گفتن 5 قطره من فکر کردم 5 قطره چکان حالا ی قطره چکان دادم خداروشکر بیشتر ندادم اما چیکار کنم هر قطره‌ چکان 25 قطرس؟  نوزاوم37روزشه

دخترم یبوست داره 

سلام

من ازعطاری برای نوزاد پسرم همبن سن بود بارهنگ گرفتم لعابش رو دادم شکمش کارکرد

داروی شیمیایی هم بهش ندادم 

هنوز که بزرگ شده به طب سنتی بیشتر ازشیمیایی اهمیت میدم

سلام من ازعطاری برای نوزاد پسرم همبن سن بود بارهنگ گرفتم لعابش رو دادم شکمش کارکرد داروی شیمیایی ه ...

اره منم خودم طب سنتی رو بیشتر قبول دارم اما کسی چیزی بهم نمیگه ترنجبین اینام امتحان کردم نشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دوره ای دخترم یبوست داشت بردمش طب سنتی گفت صبح ناشتا ی قاشق چایی خوری ترنجبین بده  بارهنگ یه قاشق مرباخوری با ی لیوان عرق نعناع خونگی قاطی کن بزار رو حرارت در طول روز بده بخوره گفت چیزای طبع سرد بهش ندم و غذاهای سنگینم ندم بهش البته همونموقع بهم گف ب دکترش بگو شیرخشک رو عوض کنه چون دخترم بعدش متوجه شدم آلرژی به پروتئین گاوی داره الان خوبه خداروشکر 

اخه دختر من 37 روزشه

ببین من برای اون سن میدونم که میشه ترنجبین داد باقی چیزا رو نمیدونم بهتره ببریش دکتر طب سنتی و اینکه شکمشون به جهت عقربه های ساعت با روغن زیتون چندبار در روز ماساژ بده شبا تو نافش روغن زیتون بریز.یبوست یه علتی داره علتش رو پیدا کن 

اره منم خودم طب سنتی رو بیشتر قبول دارم اما کسی چیزی بهم نمیگه ترنجبین اینام امتحان کردم نشد

من ترنجبین هم دادم خوب بود

پسرمواوردم ازبیمارستان کلی داروی طب سنتی دادم بهش به دکترش هم نگفتم

بعدشیردادنم اب جوشیده ی سرد شده میدادم راحت بادگلو میداد وعطش نمیگرفت و  دلدرد ومیخوابید

برو پیش عطاری ببین چی میگه اما باسواد باشه