2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که ازترسی زگیل تناسلی حتی باسری جدا بازم جرات ندارم انجام بدم

من دقیقا بعد از اولین جلسه ی لیزر بیکینی دچار زگیل تناسلی شدم . سری جدا هم داشتم ولی چرا؟😕 

دیگه ادامه ندادم و موهای اونجام تراکمش سه برابر شد. مثل موهای سرم 

مادر سه فرشته❤️❤️❤️😍😍😍
کلا سوالمه داریم اپیلاسیون بیکینی ؟  چون من از ترس اشعه سراغش نمیرم  کسی نمیدونه بیست سا ...

اره داریم  من چند سال پیش اپیلاسیون بیکینی انجام میدادم خیلی درد داشت واسه ی اونم بی حسی میزدم ولی باز درد داشت 🥲🥲

اره داریم  من چند سال پیش اپیلاسیون بیکینی انجام میدادم خیلی درد داشت واسه ی اونم بی حسی میزدم ...

یعنی دردش از ساق پا بیشتره ؟ 

خودمون خونه میتونیم انجام بدیم ؟ 

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
یعنی دردش از ساق پا بیشتره ؟  خودمون خونه میتونیم انجام بدیم ؟

معلومه که از ساق پا دردش بیشترهخیلی هم بیشتر😂 باااید بی حسی بزنی خیلی درد داره 🥲😅

ببین نهایتا بالا رو بتونی بزنی بقیه اش خطرداره ممکنه زخم بشی یا پوستو بکنی 😰😨 من مرکز اپیلاسیون میرفتم