2777
2789
عنوان

نوجوونها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 95 پست

انقدر محدود نکنید ما رو چتولد خوب بگیرید برامون 

اهمیت بدین به نظراتمون 

آهنگ و سلبریتی مورد علاقه مون رو مسخره نکید 

بهمون نگید بی ادب و پررو

تروخدا لایک نکنیننننن.آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ؛)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطفا محدودم نکن ازم بپرس با کی و کجا میرم ولی نگو نمیزارم بری! شاید بعدا یواشکی برم و بت نگم 

اینقد بم نگو چرا نمره هات پایینه سرزنشم نکن بدتر میشه 

همش نگو درس بخون تکرار کردنت باعث میشه لج کنم 

رفاقت یعنی چی همه همینو میگن صمیمی میشم اما باکوچکترین چیزی هم صدای من بالا میره صدای اون بالاتر و ...

سعی کن خودتو کنترل کنی به آرومی بهش بگو و تذکر بده اگه با لجبازی بخای بری جلو اون بدتر لج می‌کنه.رفاقتم یعنی باهاش صمیمی باش دقیقا مثل یه دوست باهاش صحبت کن،رازاشو بهت بگه تو هر مسئله ایی از شما نظر بخاد.

من واقعا کسی نبودم که از استقلال ام سواستفاده کنم برم با دوست جنس‌مخالف و اینا اصلا اهل این چیزا نبودم ولی هیچ وقت پدر و مادرم بهم این آزادی رو ندادن که با هم سن وسالام برم بیرون و لذت ببرم.....چون هیچ وقت بهم اعتماد نداشتن نمیدونم چرا! همش‌نگران بودن که یک اتفاقی بیوفته میدونم پدر و مادرن و نگران ولی بهتر بود آزادم میزاشتن البته این آزادی برای هرکسی خوب نیست شما بهتر بچتون رو میشناسین

من اگ محدودش نکنم با رفیقای....دوست میشه..ک شد بسختی ولشون کرد..

خب به این فکر کن که قایمکی هم میتونه همینکارو کنه شایدم از سر لجبازی یهو بره سمت همین رفیق هاش یطوری رفتار کن ک بهش اعتماد داری و دیگه نمیره

کار هابی که می خوایم هم بکنیم رو کوچیک نشمرید 

مثلا من می خواستم ۱۵ سالگی یوتیوب رو شروع کنم ولی اطرافیان مسخره می کردن می گفتم چی می خوای بزاری کی می خواد نگاه کنه تو رو 

حس گناه رو ایجاد نکنین

مامان باهام گاهی حرف بزن شاید من منتظرم تو با من صمیمی بشی ت. ب من نزدیکی انتظار دارم تو گاهی بیای ح ...

من همین صمیمیت نمدونم چیه.سرش توگوشیه تا ساعت ۲

دیشب فقط یلحظه بش گفتم توگوشی کجا سرمیبری باکی چت میکنی..

سریع پرخاش کرد تو یعنی نمدونم من کجام یاتلگرام یاروبیکا..همش میپرسی انقد گیر نده توروخدا ولم کن..خیلی ناراحت شدم..امروزم ک یه بحث گنده

واییییی تو چقد منیییی🥺💔 چن سالته؟

۱۸

۱۸ سالمه🧚‍♀️گاهی ک حوصلم سر میره میام اینجا چون با کسی در ارتباط نیستم✌کتابای روانشناسی خیلی دوس دارم عااااااااشق بحثای درسی و انگیزشیم🥰امسال کنکور دادم ۱۴۰۲ و قراره مهندس موفقی بشم😁 منو تو بحثای روانشناسی تگ کنیدددددد😍🤝❤سنم رو گفتم چون لازمه اینجا بگیم ک وقتی نظر بدیم طرف مقابل بدونه واقعا یه بچه اینجا نظر میده یا ن 🤷‍♀️🍇
انقدر مارو با اون فامیل کوفتی مقایسه نکنیییی میشه سرکوفت نزنی؟ چی میشد اگه یکم حمایتگر میبودیییی ...

قبلا شاید همه اینکارارو میکردم اما خیلی وقته خودمو درست کردم اما بازم ابمون تو یه جوب نمیره

خودش میگه اونقدرام من بد نیستم خط قرمزامو دارم اما کارهایی ک تو شان خانواده مانیستو انجام میده چی؟؟