رفاقت یعنی چی همه همینو میگن صمیمی میشم اما باکوچکترین چیزی هم صدای من بالا میره صدای اون بالاتر و ...
سعی کن خودتو کنترل کنی به آرومی بهش بگو و تذکر بده اگه با لجبازی بخای بری جلو اون بدتر لج میکنه.رفاقتم یعنی باهاش صمیمی باش دقیقا مثل یه دوست باهاش صحبت کن،رازاشو بهت بگه تو هر مسئله ایی از شما نظر بخاد.
من واقعا کسی نبودم که از استقلال ام سواستفاده کنم برم با دوست جنسمخالف و اینا اصلا اهل این چیزا نبودم ولی هیچ وقت پدر و مادرم بهم این آزادی رو ندادن که با هم سن وسالام برم بیرون و لذت ببرم.....چون هیچ وقت بهم اعتماد نداشتن نمیدونم چرا! همشنگران بودن که یک اتفاقی بیوفته میدونم پدر و مادرن و نگران ولی بهتر بود آزادم میزاشتن البته این آزادی برای هرکسی خوب نیست شما بهتر بچتون رو میشناسین
۱۸ سالمه🧚♀️گاهی ک حوصلم سر میره میام اینجا چون با کسی در ارتباط نیستم✌کتابای روانشناسی خیلی دوس دارم عااااااااشق بحثای درسی و انگیزشیم🥰امسال کنکور دادم ۱۴۰۲ و قراره مهندس موفقی بشم😁 منو تو بحثای روانشناسی تگ کنیدددددد😍🤝❤سنم رو گفتم چون لازمه اینجا بگیم ک وقتی نظر بدیم طرف مقابل بدونه واقعا یه بچه اینجا نظر میده یا ن 🤷♀️🍇