2777
2789
عنوان

سوتی دادن.... 😂🦥

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 65 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۲ سالم بود رفتن سر گوشی داییم ببینم بک گراندش چیه بعد از این برنامه ها داشت که کسی بره سر گوشیت عکس ...

😂

سرمنم اومد ی بار 

فکر کردم خیلی زرنگم بعدم عکسمو اورد نشونم داد😂😐

هرموقع کارشون لنگه میگن دلمون تنگه... 😄😏

اونشب مهمونی بودیم سر شام غذای منو زیاد کشیدن نتونستم بخورم بعد که به شوهرم تعارف میکردن باز بکشه میگفتم نه ممنون مال منو میخوره

عین منگولا هی تکرار میکردم مال منو میخوره جمع دوستانه بود یهو ترکیدن همه خیلی خجالت شکیدم😑😭🥲

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

ی نفر تو نی نی سایت بود گف دوستم ب تلفن خونمون زنگ زد گف کجایی میخوام بیام خونتون بعد اونم گفته بود شرمنده من جاییم الان ایشالله ی روز دیگ گف نفهمیدم چیکار کنم فقط تلفنو قطع کردم 🥲🤣

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

ی بار با شوهرم تو. مسافرت تو ماشین دعوامون شد 

اومدم پلاستیک پوست تخمه و میوه رو تو عصبانیت بندازم بیرون 

کوبیدمش تو شیشه ماشین 

لامصب انقدررر تمیز بود فک کردم شیشه پایینه 

آشتی کردیم از بس خندیدیم

اونشب مهمونی بودیم سر شام غذای منو زیاد کشیدن نتونستم بخورم بعد که به شوهرم تعارف میکردن باز بکشه می ...

وااایییی😂😂😂

واکنش شوهرت چی بود😂😂😂

ی بار با شوهرم تو. مسافرت تو ماشین دعوامون شد  اومدم پلاستیک پوست تخمه و میوه رو تو عصبانیت بن ...

عزیزم 😂😍

انشالله همیشه شاد باشید و خوشبخت 

چ حس خوبی بهم میده وقتی پیام هاتو میخونم😍

چندوقت پیشم رفتیم پاساژ تا دم یه مغازه کنار یه مانکن وایساده بودم چت میکردم وسط چتم تا جواب بیاد دست انداختم تو لباسش ببینم جنسش چجوریه یارو تکون خورد نگو فروشنده بوده به معنای واقعی کلمه💩تو خوودم ببین چه فکرایی کرده راجبم جیغ زدم عین اسب فرار کردم

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!