2777
2789
عنوان

سوتی دادن.... 😂🦥

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 65 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه لامصب از دستشون در میرع😂

من در دوره کودکی فقط یبار😂😂😂😂😂

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

عجب 😂😂😂

بعد گفتم هرجور دلم میخواد چتونه😂

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

دیشبم میخاستم بگم شوهر دختر داییم

گفتم شوهر داییم

برادر شوهرم میخندید گیرررر داد گفتی شوهر داییم منم خودمو زدم ب عصبانیت

گفتم من کیییی گفتم؟؟؟؟؟  من گفتم دختر شوهر داییم

بد ترشششش کردم😂😂😂😂😂

یعینی همه ولو شدن

الهی😂😂😂 واکنش بابات چی بود😂

سرشو مینداخت پایین ..🥺🥺شب عروسی داییم بود،  همه فامیلم فهمیدن

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤ 

۱۲ سالم بود رفتن سر گوشی داییم ببینم بک گراندش چیه بعد از این برنامه ها داشت که کسی بره سر گوشیت عکس میگیره

بعد نشسته بودیم داییم گفت میدونستی گوشی این قابلیتو داره که عکس میگیره😂😂😂😂😂 یعنی آبببب شدم

با افتخار تورکم♡

اجیم چایی ریخت فک کردم سردع ی عاملع یهو کشیدم بالا سوختم عصبی اومدم ب اجیم بگم هروقت چایی سرد میخام داغ میریزی هر وقت داغ میخام سرد میریزی

گفتم اه هر وقت چایی دَغ میخام سارد میریزی سارد میخام دغ میریزی

شوهرمو مامانم ترکیدن از خنده

ی بارم اومدم بگم شیر و کیک جا بجا گفتم☹️

اینا ک خوبه 

رفتم خیابون ی فروشنده بود خیلیی باکلاس و شیک اومدم کلاس بذارم رفتم تو در مغازه😐😂

هرموقع کارشون لنگه میگن دلمون تنگه... 😄😏