2777
2789
عنوان

سوتی دادن.... 😂🦥

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 65 پست
ی نفر تو نی نی سایت بود گف دوستم ب تلفن خونمون زنگ زد گف کجایی میخوام بیام خونتون بعد اونم گفته بود ...

😂😂😂😂

منم زنگ زدم ب دختر داییم همینو گفت ولی ب روش اوردم ب خونه زنگ زدم گفت شوخی کردم😂

هرموقع کارشون لنگه میگن دلمون تنگه... 😄😏
😂😂😂😂 منم زنگ زدم ب دختر داییم همینو گفت ولی ب روش اوردم ب خونه زنگ زدم گفت شوخی کردم😂

🥲🥲🤣

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااایییی😂😂😂 واکنش شوهرت چی بود😂😂😂

شوهرم اینجوری بود که کاش تو حرف نزنی کاش تو لال باشی🤣🤣🤣

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
چندوقت پیشم رفتیم پاساژ تا دم یه مغازه کنار یه مانکن وایساده بودم چت میکردم وسط چتم تا جواب بیاد دست ...

😂😂😂😂😂😂

یعنی انقدر حواست ب چت کردن بوده😂

دیشبم میخاستم بگم شوهر دختر داییم گفتم شوهر داییم برادر شوهرم میخندید گیرررر داد گفتی شوهر داییم م ...

داداش منم همچین سوتی داده بود تو کوچمون خونه یکی از اقواممونه بعد دادشم و بابام که با موتور تصادف کردند اون لحظه ای پسر که میشه پسر شوهر  عمه ام داشته رد می‌شده دادشم میگه اهههه این زن عمه چقدر تخسه نیومد کمک کنه🤣

‌قشنگ‌ترین نصیحت زندگی رو عمم بهم کرد که گفت ببین، یه جور زندگی کن که من فـــو. ووش نخورم. 😐😂   ▹ ·—————— ·𖧷· برکت فقط پول نیست، بنظرم آشنایی با من بزرگترین برکته! خدا به زندگی‌تون برکت بده:) ️ 

وای ی بنده خدایی تو فامیل شوهرم خداعههه سوتیه 

خیلی ادعاش میشه ک باکلاسه و اینا همش میگ باید با من مشورت کنید و اینا 

ی چیزایی میگ میترکی از خنده 

مثلا میخاست برا جهیزیه دخترش مبل بخره میگف مبل باید با شخصیت باشه😂

وای ی بنده خدایی تو فامیل شوهرم خداعههه سوتیه  خیلی ادعاش میشه ک باکلاسه و اینا همش میگ باید ب ...

خسته نباشه😂😂😂

میشه منم باهاش مشورت کنم؟! 😂

😂😂😂😂😂😂 یعنی انقدر حواست ب چت کردن بوده😂

اخه بی حرکت دم مغازه وایساده بود اصلا تکون نمیخورد منم سرم تو گوشیم بود 😁

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
اخه بی حرکت دم مغازه وایساده بود اصلا تکون نمیخورد منم سرم تو گوشیم بود 😁

😂😂😂🤦🏻‍♀️

حالا جنسش خوب بود؟ 🤦🏻‍♀😂😂😂😂😂😂😂

😂😂😂🤦🏻‍♀️ حالا جنسش خوب بود؟ 🤦🏻‍♀😂😂😂😂😂😂😂

وای خاک تو سرم قدشم بلند بود من اصلا کلشو ندیدم دستمو انداختم زیر تی شرتش خورد به شکمشش 😭🤣🤣