اسیرسرنوشتمm مدیر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 5582 عنوان سوتی دادن.... 😂🦥 | مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 65 پست سلام سلام لطفا گزارش نزنید یکم بخندیم همش تاپیک های غمگین خوندیم دپرس شدیم چ سوتی دادی ک از خجالت اب شدی 😂 هرموقع کارشون لنگه میگن دلمون تنگه... 😄😏 1402/05/15 | 20:59 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اسیرسرنوشتمm مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 5582 خیلی خپابم میمومد، هذیون میگفتم.. به بابام گفتم بگوو عشقم بیاد منو بغل کنه.و.. 🥺🥺یادش میفتم ... الهی😂😂😂واکنش بابات چی بود😂 هرموقع کارشون لنگه میگن دلمون تنگه... 😄😏
جاری_خانم عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 8429 خیلی خپابم میمومد، هذیون میگفتم.. به بابام گفتم بگوو عشقم بیاد منو بغل کنه.و.. 🥺🥺یادش میفتم ... اون ... هم گفتی یعنی ؟
shahrivar83 عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13555 اخه لامصب از دستشون در میرع😂 من در دوره کودکی فقط یبار😂😂😂😂😂 ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•
اسیرسرنوشتمm مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 5582 من در دوره کودکی فقط یبار😂😂😂😂😂 عجب 😂😂😂 هرموقع کارشون لنگه میگن دلمون تنگه... 😄😏
shahrivar83 عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13555 عجب 😂😂😂 بعد گفتم هرجور دلم میخواد چتونه😂 ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•
zmokhtari عضویت: 1400/09/28 تعداد پست: 179 دیشبم میخاستم بگم شوهر دختر داییمگفتم شوهر داییمبرادر شوهرم میخندید گیرررر داد گفتی شوهر داییم منم خودمو زدم ب عصبانیتگفتم من کیییی گفتم؟؟؟؟؟ من گفتم دختر شوهر داییمبد ترشششش کردم😂😂😂😂😂یعینی همه ولو شدن
آجیa عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 9460 الهی😂😂😂 واکنش بابات چی بود😂 سرشو مینداخت پایین ..🥺🥺شب عروسی داییم بود، همه فامیلم فهمیدن دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگترین بهانهی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤
وککک عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 686 امروز داشتم میرفتم باشگاه از پیش ساختمون رد شدم فک کردم مرده میگه خانومگفتم جانمگفت با شما نبودمضایع شدم😂
یک_عدد_خسته عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 3286 ۱۲ سالم بود رفتن سر گوشی داییم ببینم بک گراندش چیه بعد از این برنامه ها داشت که کسی بره سر گوشیت عکس میگیرهبعد نشسته بودیم داییم گفت میدونستی گوشی این قابلیتو داره که عکس میگیره😂😂😂😂😂 یعنی آبببب شدم با افتخار تورکم♡
zmokhtari عضویت: 1400/09/28 تعداد پست: 179 اجیم چایی ریخت فک کردم سردع ی عاملع یهو کشیدم بالا سوختم عصبی اومدم ب اجیم بگم هروقت چایی سرد میخام داغ میریزی هر وقت داغ میخام سرد میریزیگفتم اه هر وقت چایی دَغ میخام سارد میریزی سارد میخام دغ میریزیشوهرمو مامانم ترکیدن از خنده
آجیa عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 9460 اون ... هم گفتی یعنی ؟ اره😭 دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگترین بهانهی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤
اسیرسرنوشتمm مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 5582 ی بارم اومدم بگم شیر و کیک جا بجا گفتم☹️ اینا ک خوبه رفتم خیابون ی فروشنده بود خیلیی باکلاس و شیک اومدم کلاس بذارم رفتم تو در مغازه😐😂 هرموقع کارشون لنگه میگن دلمون تنگه... 😄😏
holoonamak عضویت: 1400/07/20 تعداد پست: 234 جلو کراشم تو دستشویی گیر کردم جلو کراشم گو... زیدمتو خیابون به صورت افتادم زمینداداش دوستمو دیدم زدم زیر خنده نمیدونم چرا
وککک عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 686 خیلی خپابم میمومد، هذیون میگفتم.. به بابام گفتم بگوو عشقم بیاد منو بغل کنه.و.. 🥺🥺یادش میفتم ... آی وااای