2777
2789
عنوان

حق با منع یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 43 پست
برات مهم نباشه تو هم یه مدت بعد بگو خیلی ناراحتم که با زشت ترین خواستگارم ازدواج کردم. بعضی از مردها ...

ولی گلم خیلیا  هستن  خانمشون   قیافه  نسبتا معمولی داره اما هی   تعریف  تمجید  من مقایسه نمیکنم  اما اون این کارو میکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😅😅😅 من  خیلی  زود وا میدم  اونم  سواستفاده میکنه  لز فرصت  باید رو ...

اره مقصر خودمون هستیم غرور نداریم زود جوش میاریم حساسیت داد بیداد اعصبی میشیم اونا هم سواسفاده میکنن شوهر منم هیمنه سر چیزهای ک بدم میاد بگه مدام میگه گاهی هیچی نمیگم خودمو میزنم ب اون راه گاهی واقعا اینقد حرصی میشم ک آتیشم میزنه بالا کاش یکم شعور درک داشتن

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️
احتمالا از شوهرتون خیلی بهتر هستین که این حرف رو میزنه چون میخواد اعتماد به نفس شما را پایین بیاره چ ...

موقعی که اومده  بودن خواستگاری  بعدش شنیدم  گفته فک نکنم  قبول کنه   خودشم یه شب بهم گفت واقعا تو فکرم نمیگنجید. که  قبول  کنی میگفتم  شانسمو امتحان  کنم

اره مقصر خودمون هستیم غرور نداریم زود جوش میاریم حساسیت داد بیداد اعصبی میشیم اونا هم سواسفاده میکنن ...

منم مثل شمام دقیقا  الان موندم بی محلش  کنم یا چی بگم  خیلی  مسخره میکنه 

موقعی که اومده  بودن خواستگاری  بعدش شنیدم  گفته فک نکنم  قبول کنه   خودشم ...

میگم از رفتارهای شوهرتون مشخصه در درون خودش احساس ضعف می‌کنه در مقابل شما وقتی اینجوری بهتون میگه شما بخند بگو خداروشکر چهره ام خوبه من راضی هستم تازه غیر از تو بقیه بهم میگن خوشگلم همین کافیه خودمم چهره ام رو دوست دارم .

آره فهاش ناراحت نشو اون میخواد با پایین آوردن اعتماد به نفس شما یک‌ جوری احساس ضعفش رو رفع کنه .

منم مثل شمام دقیقا  الان موندم بی محلش  کنم یا چی بگم  خیلی  مسخره میکنه

باید توخونه چسب بزنیم ب دهنشون تا برن بیرون واقعا رو اعصابن😑😑

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️
بعید میدونم  اینجوری  باشه واقعا

از حرفات میدونی چی برداشت کردم؟؟؟؟ ببخش اینو که رک میگم ولی شوهرت دوستت نداره. اینایی که دوستان گفتن هیچ ربطی به موضوع شما نداره چون بعضی از مردها از روی دوست داشتن میگن. ولی با اون حرفی که شوهرت به مادرش گفته که من از اول اینو نمیخاستم شما به زور گرفتید به نظر من اصلا چهرتونو دوست نداره. شاید در کل کس دیگه ای رو می‌خواسته و یا اصلا سلیقه اش چیز دیگه ای بوده. چون مجبورش کردن هرچی هم که شما زیبا باشی به دلش نمیشینی   

اگر هم  اینطوری  باشه  من واقعا دوست ندارم احساس  ضعف کنه

این احساس ضعف دست شما نیست شوهرتون باید با خودش کنار بیاد من خودم یک دوران چند سال بیش نسبت به یکی از دوستام همچین حسی رو داشتم از نظر تیپ و قیافه خیلی از من بهتر بود و دقیقا وقتی کنارش بودم احساس ضعف مسکنموجملاتی مشابه جملات شوهر شما بهش میگفتم ولی خوب دیگه بعد مدتی متوجه اشتباهم شدم و خداروشکر خدا کمکم کرد در درون خودم با خودم کنار اومدم .