2777
2789
عنوان

حق با منع یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 43 پست

چرا انقد براتون مهمه ک شوهراتون بگن خوشگلین یا نه؟؟

نقطه ضعف شمارو فهمیدن

اصلا نباید این بحثو جلو مادر شوهرت میکردی ک جلوش بخاد اینجوری بگه

دنیا همه هیچُ اهل دنیا همه هیییچ.... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر اونجور بود حرصش نمیگرفت بهت نمیگفت شبیه میمونی  ربطی به رک بودن نداره

من واقعا  میدونم  که اون جدی  بود قبلانم  به مادرشوهرم  اینا  گفته  بود من نمخاستم  شما گرفتین  اینو بقیه  بهم گفتن بخدا حرصم میگیره   دوست دارم منو ببینید  اصلا  اینجوری  نیستم 

چرا انقد براتون مهمه ک شوهراتون بگن خوشگلین یا نه؟؟ نقطه ضعف شمارو فهمیدن اصلا نباید این بحثو جلو ...

من نکردم  اون گفت الان خودتو نگاه کن قیافت  معمولیه  کاملا  معمولی  بعد مادرشوهرم  وارد بحث شد

عزیزم کاملا متوجه   منظورتون  شدم  اما شوهر  من یه رکه  که اصلا  به ای ...

می‌ترسه که از دستت بده، احتمالا تو ذهنش یه همچین تصوراتی هست ‌‌‌‌‌‌و خودش هم می‌دونه که ازش سرتری به خاطر همین ترس در لایه های زیرین ذهنش تبدیل به خشم و عصبانیت میشه

می‌ترسه که از دستت بده، احتمالا تو ذهنش یه همچین تصوراتی هست ‌‌‌‌‌‌و خودش هم می‌دونه که ازش سرتری به ...

یعنی میتونه  اینجوری  باشه  اصلا  براش مهم نسیت  خوب که ناراحت بشم یا نه

واقعا خیلی دلم شکست  میبینم میگه  مثلا عروس فلانی  خیلی خوشگل  بود خیلی ناراحت م ...

برات مهم نباشه تو هم یه مدت بعد بگو خیلی ناراحتم که با زشت ترین خواستگارم ازدواج کردم. بعضی از مردها تصورشون اینه که اگه از زن تعریف کنن دیگه جوگیر میشه و از دست میره. یا میترسن بگن خوشکلی براشون کلاس بذاری. بعضی ها هم مثل شوهر من حسادت میکنه. اگه یکی جلو شوهرم از من تعریف کنه حرصش میگیره قشنگ عصبی میشه. حالا اون طرف خانم هستا مخصوصا اگه اقوام نزدیک خودم باشه. در کل رو حرف مردها تو این موارد نه حساب کن نه اهمیت بده

مهم نیست دیگه برام  اما دیگه واقعا  دلم نمیخاد  تو صورتش  نگاه کنم  همه مرد ...

بی اهمیت باش حساسیت نشون بدی بدتر میگن

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️