خانما من چند شب پیش داشتم جلو آینه خودم نگاه میکردم واقعا نمیخام از خودم تعریف کنم اما چهره خوبی دارم همه هم اینو میگن اما این حرف همسرم بدجور ناراحت کرده منو و خیلی حرصم میده میخاستیم بریم بیرون برای شام گفت برو لباس منو بیار به شوخی تو آینه نگاه کردم گفتم زنت چقدر خوشگله مثل پری هستش فقط میخواستم ببینم چی میگه با جدیت کامل میگه که شبیه میمونی به جون خودم خیلی ازش ناراحت شدم اومده میگه ۳ بار بگو غلط کردم تا ببخشمت منم گفتم خودت شروع کردی من بگم چرا بعدش دیگه بزور باهاش آشتی کردم بعد ازش پرسیدم ندا راجبع چهره من چیه گفت نه خوشگل نا زشت خیلی معمولی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگر اونجور بود حرصش نمیگرفت بهت نمیگفت شبیه میمونی ربطی به رک بودن نداره
من واقعا میدونم که اون جدی بود قبلانم به مادرشوهرم اینا گفته بود من نمخاستم شما گرفتین اینو بقیه بهم گفتن بخدا حرصم میگیره دوست دارم منو ببینید اصلا اینجوری نیستم
عزیزم کاملا متوجه منظورتون شدم اما شوهر من یه رکه که اصلا به ای ...
میترسه که از دستت بده، احتمالا تو ذهنش یه همچین تصوراتی هست و خودش هم میدونه که ازش سرتری به خاطر همین ترس در لایه های زیرین ذهنش تبدیل به خشم و عصبانیت میشه
واقعا خیلی دلم شکست میبینم میگه مثلا عروس فلانی خیلی خوشگل بود خیلی ناراحت م ...
برات مهم نباشه تو هم یه مدت بعد بگو خیلی ناراحتم که با زشت ترین خواستگارم ازدواج کردم. بعضی از مردها تصورشون اینه که اگه از زن تعریف کنن دیگه جوگیر میشه و از دست میره. یا میترسن بگن خوشکلی براشون کلاس بذاری. بعضی ها هم مثل شوهر من حسادت میکنه. اگه یکی جلو شوهرم از من تعریف کنه حرصش میگیره قشنگ عصبی میشه. حالا اون طرف خانم هستا مخصوصا اگه اقوام نزدیک خودم باشه. در کل رو حرف مردها تو این موارد نه حساب کن نه اهمیت بده