2777
2789

من کتابای معمایی و هیجان انگیز و جنایی خیلی دوست دارم

کتاب دیزی دارکر خیلی خوبه.شنیدم نجواگر و فهرست مهمانان هم قشنگه پول دستم بیاد حتما میخرمشون

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بی‌تجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂                                            

داعشی و عاشقی

فرشته ها هم عاشق می شوند 

دفترچه نیم سوخته یک تکفیری 

تب مژگان

تکسوار عشق 

بازگشت به خوشبختی

قلعه حیوانات

مردی که میخندد 

ستاره ها چیدنی نیستند 

یادت باشد

سربلند

سلام بر ابراهیم 

و خیلی چیزای دیگه😂💔

فاطی ام 🗿 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هدیه گرفتم ، کتاب کتابخانه نیمه شب را برای ی پزشک خریدم نمیدونم خوشش میاد یانه دیگه🥲

قبول ندارم میگن خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو چون این ضرب المثل مال آدم های معمولیه ، آدم های موفق این ضرب المثل را دوست دارن خواهی نشوی همرنگ رسوای جماعت شو😎

الان در حال حاضر کلیله و دمنه دمه دستمه کلا یکم حالت سیاسی هم داره ولی اینی که من دارم ماله ده سال پیشه

داستان های عبرت آموزی داره

بستگی به ترجمه اش از ۱۳ سال به بالا خوبه

اوووووووه خیلی کتاب های روانشناسی شخصیتی ، چندتا رمان

داستانی ، تاریخی ، شعر تعدادش واقعا زیاده 

روانشناسی مرد و زن

رفتاری

همه چیز خوندم 

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰
هدیه گرفتم ، کتاب کتابخانه نیمه شب را برای ی پزشک خریدم نمیدونم خوشش میاد یانه دیگه🥲

کتابخانه نیمه شب😍😍

دارم میخونمش 

یکی برام هدیه گرفت خیلی خوشحال شدم ولی متاسفانه فهمیدم فیک و اصلی نیست خیلی ناراحتم اگه خواستی بخری مراقب باش

کتابخانه نیمه شب😍😍 دارم میخونمش  یکی برام هدیه گرفت خیلی خوشحال شدم ولی متاسفانه فهمیدم فیک ...

فیک اش چیجوریه؟؟؟؟🥲 وای من هدیه دادم رفت دیگه ، دیگه خریدم میخواد خوشش بیاد میخواد فیک باشه حوصله خودمم ندارم😂

قبول ندارم میگن خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو چون این ضرب المثل مال آدم های معمولیه ، آدم های موفق این ضرب المثل را دوست دارن خواهی نشوی همرنگ رسوای جماعت شو😎
دستکاری شده متنش🥲

میشه عکس ازش بزاری ببینم از جلدش؟

من کتابای معمایی و هیجان انگیز و جنایی خیلی دوست دارم کتاب دیزی دارکر خیلی خوبه.شنیدم نجواگر و فهرس ...

کتابای معمایی جناییِ خانمِ آگاتا کریستی هم قشنگن شنیدم 

😂😂 چند صفحه بود؟ یکی متنش کات خورده 

حالا میگی فیکه صبر کن😂😂😂https://s8.uupload.ir/files/img_20230731_192804_215_9fv6.jpg

حالا میگی فیکه صبر کن😂😂😂 https://s8.uupload.ir/files/img_20230731_192804_215_9fv6.jpg

😂

بستگی به تعداد صفحات داره مثلا مال من ۲۱۴ ص که فیکه ولی بزنی نت میاره

بعد ببین انتشاراتش چیه؟