2777
2789
عنوان

دردو دل

161 بازدید | 11 پست

بچه ها من این صفحه رو ایجاد کردم که از یه سری اتفاقای زندگیم که اکثرا هم تلخ هستن بگم آخه کسی رو ندارم باهاش دردودل کنم و راه کار بخوام

خیلی خیلی خستم و ناامید،هرکاری میکنم انگار به جایی نمیرسم،بخاطر سختیام تروما زیاد دارم ولی سعی میکنم به خودم سخت نگیرم اما انگار نمیشه که نمیشه،درس خوندم در حد کارشناسی۲۳سالمم هست ولی هیچ کاری ندارم،این ناامیدی و حال بد رو به خونوادم هم انتقال دادم متاسفانه،نمیتونم جلوی خودم رو بگیرم،نمیدونم باید چیکار کنم،تو خونه به شدت پرخاشگرم و محیط بیرون به شدت آروم در حدی که تو گوشمم بزنن چیزی نمیگم،از خودم در عجبم نمیدونم باید چیکار کنم!؟خانوادمم این وسط خیلی اذیت میشن😓و من جز شرمندگی چیزی ندارم،هیییییییچ کاری هم شروع نمیکنم انجام بدم کلا از همه چیز فراریم،خیلیم تنهام

تجربه ای دارید بتونید کمک کنید من واقعا خستم دیگه بریدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو مسافرت سینما کتاب بخون خرید آشپزی غذاهای جدید طبیعت خیلی تاثیرگذاره

شرایطش رو ندارم دست خودم نیست اصلا نمیتونم زیاد از خونه بیام بیرون،آشپزی این چیزا هم نمیکنم اصلا نمیتونم

سلام از مشاور کمک بگیرید  ورزش کنید  پیاده روی  گوش دادن به موسیقی بی کلام  ...

مشاور رفتم چندبار و چندجای مختلف ولی فایده نداشتن یکیشون معتقد بود باید دارو بخورم ولی حقیقتا میترسم از عوارض دارو

سلام از مشاور کمک بگیرید  ورزش کنید  پیاده روی  گوش دادن به موسیقی بی کلام  ...

میدونی من خیلی استرس دارم برای چیزایی که بقیه اصلا بهش اهمیت نمیدن من نابود میشم از استرس🤦🏻‍♀️

میدونی من خیلی استرس دارم برای چیزایی که بقیه اصلا بهش اهمیت نمیدن من نابود میشم از استرس🤦🏻‍♀️

سلام 

چند نکته جهت درمان و کاهش استرس 

۱ برنامه روزانه داشته باشید 

۲ کارهای کم اهمیت را حذف کنید 

۳ بدانید که دیگران هم استرس می گیرند 

۴ نه گفتن را یاد بگیرید 

۵ وقت خود را با کارهای بیهوده هدر ندهید 

۶ از روابط مسموم بیرون بیاید 

۷ به موقع از خواب بیدار شوید 

۸ زمانی از روز را فقط به خود اختصاص دهید 

موفق باشید. 

سلام  چند نکته جهت درمان و کاهش استرس  ۱ برنامه روزانه داشته باشید  ۲ کارهای ...

اینا درسته ولی من احساس خطر دارم و یه سری چیزا هست که هی یادم میاد و هی تپش قلب و استرس میگیرم حتی نمیتونم درست برنامه ریزی ‌ای رو که مینویسم انجام بدم،بعدشم بیشتر بی انگیزه میشم

اینا درسته ولی من احساس خطر دارم و یه سری چیزا هست که هی یادم میاد و هی تپش قلب و استرس میگیرم حتی ن ...

سلام 

سعی کنید به احساس خود غلبه کنید و اصلا خاطرات ناراحت کننده قبل رو از ذهن خود پاک سازید 

در این مواقع سعی کنید خود را با کار و یا موسیقی ملایم 

یا صحبت با شخصی از اعضای خانواده در مورد موضوعی طنز آمیز و شادی آور که باعث جایگزینی افکار  تلخ قبلی شود و شما رو از اون حالت دور سازد

در مورد برنامه:وقتی به بخشی از آن  نتونستی عمل کنید، اشکال نداره و ادامه روند آن رو طی کنید 

مثبت بیندیشید تا انگیزه خود را بدست آورید 

موفق باشید 

تو دوره بچگی یا نوجوونی اتفاقی یادت میاد که برات سخت بوده و یادآوری اون خاطره الانم ذهنتو درگیر کنه و عذابت بده؟

تو رابطه با دوستت یا پارتنرت شکست عاطفی رو تجربه نکردی...