2777
2789

من که هیچ وقت نمیگم

حتی نمیتونم فکرش و هم کنم

بعضیا عین آب خوردن میرن میگن

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام 

من روت کراشم☺️ 

میدونم از خوشحالی تو پوست خودت نمیگنجی 😌

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

علاقه که نیست 

حس مثبته 

میگم خوشم میاد ازت و دوست دارم باهات اشنا بشم به پیشنهادم فکر کن 

اونم فکر کرد و گفت بلهههه😂

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بنظرم جلوش پر رنگ باش اون خودش میاد سمتت کم محلی کن اینا ولی وختی خودت میری میگی دوسش داری و وارد رابطه بشین حتما تو یه دعوا بهت میگه منکه نخاستمت خودت پا پیش گذاشتی🙂💔

خدا جونم میدونی که دوسش دارم پس بهم برسونش🥲❤️تواین دنیا آدم یک ضربه از غریبه میخوره صد تا از خودی حواسمون باشه انسانیت ملاکه پس تویی که جانماز آب میکشی ولی هر حرف زشتی رو به زبون میاری و توهین میکنی دل میشکنی جات تو طراق جهنمه پس الکی خودتو بهشتی نبین😐😑 
بنظرم جلوش پر رنگ باش اون خودش میاد سمتت کم محلی کن اینا ولی وختی خودت میری میگی دوسش داری و وارد را ...

درسته🥲💔

پس باید چیکار کنم؟

فکر نمیکنم اونم علاقه داشته باشه بهم🥲

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

درسته 🥲💔 پس باید چیکار کنم؟ فکر نمیکنم اونم علاقه داشته باشه بهم 🥲

به خودت مسلط باش یکم پررنگ باش ولی رو نده بهش پسرا از کسایی که اویزونن بدشون میاد دورتر میشن اون خودش کم کم میاد سمتت

خدا جونم میدونی که دوسش دارم پس بهم برسونش🥲❤️تواین دنیا آدم یک ضربه از غریبه میخوره صد تا از خودی حواسمون باشه انسانیت ملاکه پس تویی که جانماز آب میکشی ولی هر حرف زشتی رو به زبون میاری و توهین میکنی دل میشکنی جات تو طراق جهنمه پس الکی خودتو بهشتی نبین😐😑 
به خودت مسلط باش یکم پررنگ باش ولی رو نده بهش پسرا از کسایی که اویزونن بدشون میاد دورتر میشن اون خود ...

چشم سعی میکنم

مرسی که اومدی تاپیکم😍💜

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

چشم سعی میکنم مرسی که اومدی تاپیکم😍💜

قربونت بشم❤️🙂

خدانکنه 🥲 ❤️

🩷