2821
2789

ما پیامک ۲۰۷ اومده برام ک رانا تبدیل کنیم به ۲۰۷بعد حالا پولشو نداشتیم تا چند روز به شوهرم میگفتم گفت پولشو نداریم ولش کن بزار همون رانا حالا امروز زنگ زده میگه خواهر زاده گفته قرضی میده یک ماه کل پولو منم ماشین میفروشم پول اونو میدم بقیشم جور میکنم 

ولی ناراحتم از اینکه اون داره قرض میده چون ازش خوشم نمیاد هم اینکه رانا بزرگتر بود صندوقش شوهرم هم راضی بود یهو نظرش صد هشتاد درجه عوض شد 

بچه ها نمیدونم چرا حسی خوبی ندارم چون شوهرم وقتی زنگ زد گفت قراره صد تومن بده اومد خونه گفت ۳۰۰میده همش چند مدل حرف میزنه هم اینکه نمیدونم شوهرم و اون خواهر زادش چ نقشه ای برای ماشین دارن شوهرمم درست حرف نمیزنه 

حالا که اول و آخر از تو مشورت نمیکنه حداقل بزار ارزش دارایی‌تون بیشتر بشه

فقط ماشین رو نزنه به نام خواهرزاده

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

به شوهرت بگو‌ من راضی نیستم من همین ماشین رانا رو می‌خوام 

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

باید اول پول واریز کنید؟  از کجا ثبت نام میکنن میشه یه توضیح بدی چجوریا هست

۱۰۰ ملیون اول بلوکه کردن بعد آزاد میشه پولمونو میگیریم 

سایت یک پاچه ک چن روز وقت میدن برای ثبت نام 

۱۴۰۰/۱۲/۲۷ بهترین روز زندگیم👰💍👭
یعنی چی اررزش داراییمون بیشتر بشه ؟

یعنی شاید رانت رو بیشتر دوست داشته باشی ولی خوب ۲۰۷ گرونتره بعدا ماشین بهتر بخواید بگیرید راحت تر جمع میکنید

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

۱۰۰ ملیون اول بلوکه کردن بعد آزاد میشه پولمونو میگیریم  سایت یک پاچه ک چن روز وقت میدن برای ثب ...

فقط رانا میشه ثبت نام کرد؟ بدون قرعه کشیه؟ یعنی هرکی ۱۰۰ ملیون بریزه میتونه ماشین بگیره

☘️الهم صل الله محمد واله محمد☘️
نکنه شریکی بخوان ازش استفاده کنن.. 300بده بعد قرض شوهرت میتونه پس بده؟؟ 

شوهرم قراره ماشین بفروشه بقیش هم قراره جور کنه چون هشتاد کم داریم ماشین مونو زیاد نمیخرن 

2825
2823
2791
2779
2792