2821
2789
عنوان

بنظرتون چکار کنم پول بریزم برای ۲۰۷

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 25 پست
شوهرم قراره ماشین بفروشه بقیش هم قراره جور کنه چون هشتاد کم داریم ماشین مونو زیاد نمیخرن 

خودمونم دنا برامون در امده 218جلو دادیم تا پاییز زدن برامون که در میاد.. ماهم باید ماشین بفروشیم که انو بخریم..البته که دنا اتومات و فروش میره🥲

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
فقط رانا میشه ثبت نام کرد؟ بدون قرعه کشیه؟ یعنی هرکی ۱۰۰ ملیون بریزه میتونه ماشین بگیره

ن چنتا ماشین هست انتخاب میکنی اره بدون قرعه کشیه 

ن بابا اول ۱۰۰ ملیون میدی بقیه رو موقع تحویل باید بدیم مثلا رانا پلاس باید ۳۵۰ بدیم 

۱۴۰۰/۱۲/۲۷ بهترین روز زندگیم👰💍👭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن چنتا ماشین هست انتخاب میکنی اره بدون قرعه کشیه  ن بابا اول ۱۰۰ ملیون میدی بقیه رو موقع تحویل ...

یعنی اول که میدی چقد طول میکشه تا بهت بدن؟ چندماهه تحویل میدن ممنونم

☘️الهم صل الله محمد واله محمد☘️
ن چنتا ماشین هست انتخاب میکنی اره بدون قرعه کشیه  ن بابا اول ۱۰۰ ملیون میدی بقیه رو موقع تحویل ...

الان ثبت نامه یا مال ثبت نامای قبلیه؟؟ 

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن

بعضیا موعدشون تابستون بود بعضیا پاییز بعضی زمستون بعضیام سال دیگه باید شانس بیاری سال بعد نباشه. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

نمی‌دونم واسه مارو زمستون امسال تحویل میدن بعضیا سه ماهه بعضیا ی ساله 

نمی‌دونم واسه مارو زمستون امسال تحویل میدن بعضیا سه ماهه بعضیا ی ساله 

اینم بگو چقد تفاوت قیمتشه با بیرون؟ خیلی ممنونم جواب دادی🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

☘️الهم صل الله محمد واله محمد☘️
باید هیچ ماشینی به اسمت نباشه؟ یا نه هرکی بخاد میتونه ثبت نام کنه

نباید ب اسمت باشه یا از تاریخ ماشین داشتن ۲ سال گذشته باشه 

اینم بگو چقد تفاوت قیمتشه با بیرون؟ خیلی ممنونم جواب دادی🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

دقیق نمی‌دونم حدودا صدو‌خوردی یا ۲۰۰ ملیون فرق دار