2777
2789

سلام بچه 

من دوازده تجربی هستم . ۱۴۰۳ کنکور دارم 

اگه کسی هست که صبح ها ساعت ۵ بیدار شه حاضری بزنه ، برای خودش و هدفش ارزش قائل باشه و واقعا داره میخونه و میخواد ساعت مطالعه و تعداد تستش بیشتر بشه یه پیشنهاد براش دارم !!!

من توی یه مجموعه مشاوره هستم یه آپشن رایگان گذاشتن 

اینجوریه که برای هر کس یه گروه تشکیل میدن به همراه ۲ زیر گروه 

در واقع من میشم سرگروه شما

اگه پاکار باشید و کارایی که بهتون گفته میشه رو انجام بدید پیشرفتتون تضمینیه و افزایش تراز ، ساعت مطالعه ،تعداد تست و ... رو خواهید داشت

دختر و پسر هم نداره 

هر کس شرایطشو داشت همین جا پیام بده آیدیمو بهش بدم 

آها تا یادم نرفته بگم که گروه توی تلگرام تشکیل میشه و صبح ها ۵ باید حاضری بزنید (تایم خواب و بیداریتون هم تنظیم میشه )

روز خوش 

شد شد ، نشد خدا بزرگه :) 

دروس عمومی از کنکور حذف شده یا هنوز هست ؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

به عنوان کسی که سابقه چند بار کنکور دادن داره و امسال کنکور دادم خدمتت بگم گلم اگه از الان 5 صبح بیدار بشی بخونی دی دیگه نمیکشی 

درس خوندن ساعت 5صبح با اینکه 5صبح بری سرکار فرق داره

مغز نمی‌کشه جوابگو نیست شما یک سال 5 صبح باشی تا یازده شب پشت میز باشی بشینی 

دوسال مخالف نیاید الکی ریپ بزنید بگید دختر خاله ناتنی مادر بزرگمون 22 ساعت از 24 میخوند الان فلانه بهامانه چرت و پرت نگید خواهشا تا تو موقعیت نبودید نظر ندید 

به امید روزی که زنان و دختران کشورم بتونن به عقاید و پوشش هم دیگه احترام بزارن و به دور از تعصب های کور کورانه کنار هم با هر تفکر و سطح فکری در آرامش و شادی زندگی کنیم ❤️ ❤️لطفا امضامو بخون❤️ شادی به مردم سرزمینم خیلی میاد❤️ بفهمیم که تو قانون ایران داشتن شروط ضمن عقد برای یک زن از نون شب واجب‌تر و بازم بر اساس قانون ایران شما هر چقدر هم که مهریه داشته باشی نهایت سالی یه سکه هست آزادی خودتون رو به سالی یه سکه نفروشید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون از نظرتون 

خواهش گلم❤️

به امید روزی که زنان و دختران کشورم بتونن به عقاید و پوشش هم دیگه احترام بزارن و به دور از تعصب های کور کورانه کنار هم با هر تفکر و سطح فکری در آرامش و شادی زندگی کنیم ❤️ ❤️لطفا امضامو بخون❤️ شادی به مردم سرزمینم خیلی میاد❤️ بفهمیم که تو قانون ایران داشتن شروط ضمن عقد برای یک زن از نون شب واجب‌تر و بازم بر اساس قانون ایران شما هر چقدر هم که مهریه داشته باشی نهایت سالی یه سکه هست آزادی خودتون رو به سالی یه سکه نفروشید