2777
2789
عنوان

ب این خواهرشوهر چ جوابی بدم ک دندون شکن باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2797 بازدید | 122 پست
حالا من با موندنش مشکل ندارم با این مشکل دارم ک همه اتفاقای خونه ما رو میره ب مادر شوهرم ریز ب ریز ت ...

به بچه بگو یادش بده خبرچینی نکنی بنظرم مادر شوهرت این رفتار رو تقویت کرده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گناه داره اگر بچه خوبیه براش مادریش کن 

من هواش دارم واقعاااا... ولی چون خبرای خونمون همه رو ب مادر شوهرم میگ بدم میاد وگرنه همیشه شوهرم بهش میگ اگ زن عمو نباشه تو هیچ جا جا نداری... چون جاری دیگم هم تو همین ساختمونه ولی اصلا خونشون راهش نمیده 

اتفاقا خیلی پیش اومده که بیاد وشب خونم بمونه 

منم وقتی تازه عروس دختر خواهر شوهرم که همسن بود میومد میموند تازه وقتی هم رفت کلی پشت سرم حرف زده بود ب شوهرم خیرندیده

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
به بچه بگو یادش بده خبرچینی نکنی بنظرم مادر شوهرت این رفتار رو تقویت کرده 

میگم بهش ولی باز مادر شوهرم ازش میپرسه اینم بچه اش کامل میگه🤣🤣🤣 البته الان دیگ حواسم جمع شده خیلی جلو اون حرف اینا نمیزنم یا با شوهرم سعی میکنم دعوا نکنم

خاندازه شوهر من باشن ازین حرف ناراحت میشن حسابییییی

آره خانواده شوهر منم بهشون برمیخوره 

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
شوهر منم میگه خبرت میدم ولی هیچوقت نطر من مهم نیست بهش میگم خب چی میگی خبرتون میدم یه راست نظرت رو ب ...

عجب ییار با دمپایی کتکش بزن درست میشه😂😂😂 من شوهرم کاری که دوست ندارم بکنه فقط محرومیت از یه چیز بنا به کارش زوزش تعیین میشه واسه همین جرات نمیکنه 😂😂

میگم بهش ولی باز مادر شوهرم ازش میپرسه اینم بچه اش کامل میگه🤣🤣🤣 البته الان دیگ حواسم جمع شده خیلی ...

بنظذم به مادر شوهرت یبار بگو بچس گناه داره این رفتار خاله زنکی رو در وجودش تقویت نکن پسرم هست لطمه میخوره یا بشوهرت بگو بهش بگه جدای از اینکه بهش لذت میده بفهمه خونه تو چه خبر... بچه آسیب میبینه

بنظذم به مادر شوهرت یبار بگو بچس گناه داره این رفتار خاله زنکی رو در وجودش تقویت نکن پسرم هست لطمه م ...

بچه دختره... مادر شوهر من زن خوبیه ولی کافی چیزی بگی ب مزاجش خوش نیاد سریع فشارش میره بالا حالش بد میشه... دیگ خودش میزنه ب مریضی و غش و ضعف و اینا.. شوهرم ک اصلا این بچه رو تحویل نمیگیره یکسره طفلی رو دعوا میکنه بشین و نکن و دست نزن... کلا با من راحت تره بچه.. وقتایی ک من نباشم بیاد خونمون شوهرم میگ از رو مبل تکون نمیخوره

عجب ییار با دمپایی کتکش بزن درست میشه😂😂😂 من شوهرم کاری که دوست ندارم بکنه فقط محرومیت از یه چیز ب ...

براش فرقی نداره شاید اون منو بزنه تازه 😂😂😂

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤