2777
2789
عنوان

ب این خواهرشوهر چ جوابی بدم ک دندون شکن باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2797 بازدید | 122 پست

من با اومدن بچه ها تو خونم مشکلی ندارم به شرطی که بچه معصوم و خوبی باشه. بچه خواهرشوهرم چندبار اومد من مثل مهمون بزرگسال بهش توجه کردم پذیرایی کردم گفتم گناه داره با یک ذوقی اومده کباب تابه ای و کته درست کردم کنارش نشستم هرچی دوست داشت بخوره نمیدونم خوراکی بده...اما بچه خواهرشوهرم ۳ یا ۴ سالش بود اندازه یک خانم بزرگ فضول بود اصلا معصومیت بچگی نداشت کوپیه خواهرشوهر و مادرشوهرم و خاله هاش شده بود.  همه چی رو رصد می کرد مثلا می اومد تو خونه چرخ میخورد بعد می گفت اون چیه چرا اون رو اونجا گذاشتی بازم می گفتم بچس بعد با تلفن حرف می زدم میگفت با کی صحیت کردی چرا اونطوری گفتی.... بازم گفتم بچس

اما مثلاتو شلوغ پلوغی رفت و امد شوهرم یک کلمه تو راهرو با یک خانم صحبت کرده بود که من نفهمیدم

اما این بچه اومد گفت دایی کجا رفت اون خانم کی بود چرا باهاش حرف زد داره بهش چی میگه....  وای حالم بد شد واقعا حس کردم خواهرشوهر فضولم جلوم نشسته.

چون خواهرشوهرام حتی یک قرص تو خونه میدیدن. میگفتن این چیه برای کیه چه مریضی دارین؟ کجا بودید دکتر بودید برای کی رفتید چی شد..... 

چون اصلا تو فضای بچگیش نبود وبازی نمی کرد فیلم نمی دید و بیشتر فضولی می کرد که چیکار می کنیمـ

نمی دونم چی پشت سرم گفته بود که شوهرم دیکه نیاوردش با اینکه شوهرم طرفدارشونه خیلی.  چون دیده بود من چقدر هواشو داشتم. 

یاهویامن لاهو الاهو✨🌸🍃سرکوه بلند فریاد کردم،علی شیرخدا را یادکردم،علی شیرخدا_یاشاه مردان،دل ناشاد مارا شادگردان.علی شیرخدا دردم دواکن.مناجات مرا پیش خداکن.قرآن همه اش یک یاعلی است.🪴إرحَمْ عَبْدِکَ ضَعیفْ🙏🏻✅امام صادق علیه السلام فرمودند:اگر کسی دو تا کلمه بگه . السلام علیک یا ابا عبدالله السلام علیک و رحمة الله و برکاته ، 20 حج تو نامه عملش نوشته میشه.🍃🌸 چندساله منتظرم منتظر آمدن یه کوچولوی سالم و صالح که دل من و همسرم شاد بشه🥲  برای حاجتم یک صلوات می فرستید؟  ❤😍 اگر محبت کردیو و فرستادید خبرم کنید که منم ۳ تا براتون صلوات بفرستم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🪴🪴یاضامن آهو یا امام رضا ع عاشقتم❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.