سه شنبه هفته پیش شوهرم از شهرستان اومد دختر خواهرشم ک ۱۱ سالشه اورده.. قرار بوده اخر هفته بیان ببرنش نیومدن هنوز ... منم اثاث کشی دارم واقعا حوصله و اعصاب بقیه رو ندارم ... اگه اومدن احتمالا میگن ببخشید دخترم مزاحم شده فلان ... در جواب این چی بگم؟
دایی وخونه دایی جونش چندبار هم داداشم گفته بیاد باهم بریم خونمون ولی دقیقا میدونم زن داداشم رفتاری که شما داری نشون خواهد داشت به همین دلیل اجازه ندادم
مشکل شما همسرتونه نه اون بچه یا مادرش، شما باید همسرتو درست کنی، شوهر من بدون مشورت باهام هیچ کاری نمیکنه، دوستامون زنگ بزنن بگن بیا خونمون میگه چند لحظه دیگه تماس میگیرم بزار ببینم خانومم خسته نیست یا حوصله داره، پس به عادت بده باهات مشورت کنه ،از بوه هم کار بگیر دیگه میتونه وسایل خورده ریز رو تو کارتون بزاره که ،والا ما سیزده سالکی غذا درست میکردیم ظرف میشستیم خونه داری میکردیم
دخترمن هم دقیقا 11 سال داره وخیلی خیلی دوست داره دایی وخونه دایی جونش چندبار هم داداشم گفت ...
دختر خواهر شوهرت بیاد خونه شما چی؟
لطفا کتابِ خوبِ غیرِ زرد معرفی کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمانهای روانشناسی طور هستم کتابهایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
اون بچه هست و نادان ، مادر شوهرت نباید تجسس کنه . بچه چه چیز مهم و استراتژیک توی خونه شما میبینه که ...
دقیقااااا مادر شوهرم میپرسه اونم توضیح میده... گاهی اوقات ما راجع ب کارمون یا خانواده من صحبت میکنیم با همسرم بعد بچه ها اونورن... بریم خونه مادر شوهرم میگ آره فلانی گفته این کار میخواین بکنین و ای حرفااااا