2777
2789
عنوان

ب این خواهرشوهر چ جوابی بدم ک دندون شکن باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2797 بازدید | 122 پست
شوهرتو بگو زنگ بزنه دیگه.خواهر شوهرت بهت زنگ نمیزنه که بچم چطوره ؟دلتنگ نمیشه؟ بنظرم ببندش به کار . ...

امشب باید ب شوهرم بگم بزنگه واقعا 

هیچکار نمیکنه فقط گاهی با بچم بازی میکنه

خودم بهش میگم فلان کار کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ببین الان حضچر اون واسم مشکل نیس ب اون صورت من فقط نمیدونم جواب مامانشو چی بدم ک فکر نکنه هرس ...

با شوهرت حرف بزن که اون نیارش وگرنه تو ی چیزی بگی بد میشه عروسا هر چی بگن خانواده شوهر برداشتشون بده

دخترمن هم دقیقا 11 سال داره وخیلی خیلی دوست داره 

دایی وخونه دایی جونش چندبار هم داداشم گفته بیاد باهم بریم خونمون ولی دقیقا میدونم زن داداشم رفتاری که شما داری نشون خواهد داشت به همین دلیل اجازه ندادم 

مشکل شما همسرتونه نه اون بچه یا مادرش، شما باید همسرتو درست کنی، شوهر من بدون مشورت باهام هیچ کاری نمیکنه، دوستامون زنگ بزنن بگن بیا خونمون میگه چند لحظه دیگه تماس میگیرم بزار ببینم خانومم خسته نیست یا حوصله داره، پس به عادت بده باهات مشورت کنه ،از بوه هم کار بگیر دیگه میتونه وسایل خورده ریز رو تو کارتون بزاره که ،والا ما سیزده سالکی غذا درست میکردیم ظرف میشستیم خونه داری میکردیم

خواهش میکنم آخه بچه به این نازی مزاحمتی نداره ولی خب چون مسئولیت بزرگیه خیلی استرس داشتم و نگران بود ...

وای چه فندق مهربون و مؤدب و حرفه‌ای در صحبت کردن و فن بیان ! 

🥰🥰

دخترمن هم دقیقا 11 سال داره وخیلی خیلی دوست داره  دایی وخونه دایی جونش چندبار هم داداشم گفت ...

دختر خواهر شوهرت بیاد خونه شما چی؟

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
مشکل شما همسرتونه نه اون بچه یا مادرش، شما باید همسرتو درست کنی، شوهر من بدون مشورت باهام هیچ کاری ن ...

شوهر منم میگه خبرت میدم ولی هیچوقت نطر من مهم نیست بهش میگم خب چی میگی خبرتون میدم یه راست نظرت رو بگو دیگه 🤣🤣🤣

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
اون بچه هست و نادان ، مادر شوهرت نباید تجسس کنه . بچه چه چیز مهم و استراتژیک توی خونه شما میبینه که ...

دقیقااااا مادر شوهرم میپرسه اونم توضیح میده... گاهی اوقات ما راجع ب کارمون یا خانواده من صحبت میکنیم با همسرم بعد بچه ها اونورن... بریم خونه مادر شوهرم میگ آره فلانی گفته این کار میخواین بکنین و ای حرفااااا