2777
2789

یعنی کم رنگ نشد؟؟ 

منم میخام ریمو کنم 

البته بعدش فیبروز کنم

اخه ابروهای خودم کم پشته و مطمئنم بعد ریمو مث اول برنمیگردن میخام با فیبروز دخترونه خوشکلشون کنم

دردم داشت ؟؟ هرجلسه چند روزه خوب میشدن؟؟ 

دلم میخواهد شونه های خودمو بگیرم و بگم .... چته ؟؟؟   چی خوشحالت میکنه ؟؟؟   چرا هرکاری میکنم بچشمت نمیاد ؟؟؟؟  چرا از وقتی خیانت دیدی خوشحال نمیشی ؟؟؟○بقول ی عزیزی : روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت○ی دیالوگ تو سریال خاتون بوده ک میگه: زن ها تا لحظه ی آخر میجنگن ولی ...وقتی ی چیزی براشون تموم میشه، تموم میشه دیگه ○جوابم ب خیانت ی چیزه ک مشکل شوهر شماس خانوووم کِرم از درخته ○البته اینم بگم سرتو بالا بگیر و بگو آشغالای گرگارو ،سگاا میخورن○اما واقعا خیلی حرفه ک آدم نمیتونه روح و روانشو دربیاره نشونت بده بگه نگااه باشون چی کردی؟؟○چه تقدیر ، چه قسمت ، نجنگی ، نمیرسی ○میشه باخیلیا بازم ادامه داد ، گفت وشنید وخندید، اما دیگه دوستشون نداشت○زندگیمونو اونی خراب کرد ک مثلا میخاستیم باش زندگی بسازیم○بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی ؟؟○ دلم میخاد باقی عمرمو بخابم😢💔 واس آرامش منو بچه هام صلوات بفرستید_ _  _اسم کاربریم اصلا با حال دلم  همخونی نداره 
یعنی کم رنگ نشد؟؟  منم میخام ریمو کنم  البته بعدش فیبروز کنم اخه ابروهای خودم کم پشته و ...

ن پوستش افتاده قرمزه هنوز دردش قابل تحمله من یه جلسه رفتم نتیجش خوب بوده اما قرمزههه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریمو با مواد وحشتناکهههههه من خط چشممو ریمو کردم تا خشتک کبود شدم و ورم داشتم و چه دوران بدی بود اخرم نرفت میخوام با لیزر از بین ببرم

خداروشکر گوشت اضافه نیاورد پلکم

شما ترمیم کننده بزن قرمزیه بره

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
ریمو با مواد وحشتناکهههههه من خط چشممو ریمو کردم تا خشتک کبود شدم و ورم داشتم و چه دوران بدی بود اخر ...

وای من خیلی میترسم قرمزی بمونه ۲۸ تیر ریمو کردم اخه من🫠😑😑😑😑ترمیم کننده درمالیفت میزنم اما هنوز تغییری نکرده ،خط چشم شنیدم خیلی درد داره تا ابرو 

وای من خیلی میترسم قرمزی بمونه ۲۸ تیر ریمو کردم اخه من🫠😑😑😑😑ترمیم کننده درمالیفت میزنم اما هنوز ...

لافارر بگیر بزن کلا روی ابروهاتو پر کن از ترمیم کننده که لکش نمونه خط چشم که وحشتناکه کابوسه هم دردش هم نقاهتش

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
قرمزی بعد ریمو نرماله ،حتمااا حتماااااا ترمیم کننده بزن مرتب ،بعد چند وقت کامل از بین میره قرمزی

بنظرت چقدر طول میکشه کامل بره ؟؟من یکم مونده تقریبا یک ماه بشه ترمیم کننده هم میزنم روزی سبار 

لافارر خوبه ؟؟

عالیه برای قرمزی

عزیز دل .قرمزی ابرو بعد از ریموو ابرو ؛ موقتی ست به شرطی که تکنیک ریمووکار درست باشه و شما مراقبت های صحیح بعد از ریموو رو انجام بدین و مهترینش نکندن پوسته ابرو و استفاده از ترمیم کننده مناسب هست .خواهشا سی گل و میموزا نزنین.ترمیم کننده های خوب سیکالفیت اون اصل .رژواسیل .استراتادرم .استراتامد و کونتراتوبکس هستن .مشاوره خواستین در خدمتم

موسوی ۰۹۱۹۷۰۷۸۹۵۳

یعنی کم رنگ نشد؟؟  منم میخام ریمو کنم  البته بعدش فیبروز کنم اخه ابروهای خودم کم پشته و ...

عزیزم کمرنگ شدن تتو بعد از ریموو بستگی به عوامل مختلف داره : از جمله سن تتو.دفعات تکرار‌عمق سوزن کار شده و از همه مهمتر رنگ مصرفی برای تتو شما

مشاوره خواستین در خدمتم ۰۹۱۹۷۰۷۸۹۵۳ موسوی

ریمو با مواد وحشتناکهههههه من خط چشممو ریمو کردم تا خشتک کبود شدم و ورم داشتم و چه دوران بدی بود اخر ...

عزیز دل.من ریمووکارم و ریموو کار وحشناکی نیست ‌احتمالا ریمووکار ناشی بود و درثانی بهترین گزینه پاک کردن تتو برای صورت ریموو با مواد هست و برای بدن لیزر.صبور باشین هر تتویی پاک میشه

وای من خیلی میترسم قرمزی بمونه ۲۸ تیر ریمو کردم اخه من🫠😑😑😑😑ترمیم کننده درمالیفت میزنم اما هنوز ...

عزیزم درمالیفت ترمیم کننده خوبی برای بعد از ریموو نیست .چون مواد مغذی پوست بعد از ریموو از ابرو بیرون میاد باید ترمیم کننده خوب استفاده کنین

عزیزم درمالیفت ترمیم کننده خوبی برای بعد از ریموو نیست .چون مواد مغذی پوست بعد از ریموو از ابرو بیرو ...

سلام عزیزم

من ۱۱ روزه ریمو کردم . پوستم الان یه کوچیک قرمزه .پوسته ها خیلی افتادن فقط قرمزی مونده.چی بزنم هم مقرون به صرفه باشه هم موثر؟