2777
2789

خوب میشی عریزم❤

بتونم تغییر رشته بدم با این همه مخالفت و مانع 

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دغدغه دو سالمه.استاد زبون نفهم شوهرم تو دانشگاه شریف که عشقش کشیده با شوهرم لج کنه نذاره دفاع کنه دو ساله الکی داره وقتشو تلف میکنه الهیی ک خیر نبینه...

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

۲ هفته دیگه اسباب کشی دارم این سومین اسباب کشی تو یک سال اخیر یک بار مادرم دو بار خودم و هیچ کاری نکردم هنوز

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

باید برای استخدامی بخونم 

وزارت بهداشت نکبت اینقدر امروز و فردا کرد کلا انگیزم گرفته شده و در درون خودم به شدت ناراحتم که تلاشم خیلی کم شده

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
فقط اینو بدون برای افسردگی بعد زایمان لبنیات سمممه اگه میخوای کلسیم بدنت تامین بشه بادوم بخور ولی لب ...

من قرصای اعصاب دکتر داده واسم میخورم تراپی هم میرم بنظرتون طب سنتی هم برم یا نه!؟