2777
2789

چی میشه مثلاً  یه پیش بینی اقتصادی بکنیم .

چه ضرری برای این سایت داره. 

نه کسی اعتراض کرد نه فحش داد نه چیزی.

بخدا اون دنیا باید جواب پس بدین کسایی که ترکوندین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی ب خاطر ی تاپیک اون دنیا جلوشونو میگیری؟ 

نه بخاطر اینکه ممکنه راست باشه یه بنده خدایی که الان وام گرفته با سختی بدردش بخوره و ارزش پولش پایین میاد منظورم این بود مدیونی داره نه که برم جلوسونو بگیرم

هیچی پرسیدم شنیدین قراره تا آخر شهریور طلا وماشین دوبرابر بشه شایعه ای یا راسته  ترکوندین  ...

تو ایران  هیچ اقتصاد دانی نمیدونه فردا چیمیشع اوووه   آخر شهریور؟؟؟؟

هیچی پرسیدم شنیدین قراره تا آخر شهریور طلا وماشین دوبرابر بشه شایعه ای یا راسته  ترکوندین  ...

چون تنش ایجاد میشه فکر کنم نزدیک انتخابات مجلس اینجوری شایعه میندازن .چون میگن نون 600 تومنی میخواد بشه 4 تومن یعنی یهو انقدر 

حتی خودت رئیس جمهورم اینارو نمیدونه چ برسه اعضای این سایت

ساکورا شکوفه درخت  گیلاس  🍒
حتی خودت رئیس جمهورم اینارو نمیدونه چ برسه اعضای این سایت

🙄🙄🙄توروخدا چهارمین کاربریمه تعلیق نشم😂😂😂

ببینم تو رو 😍😍😍😍                                                                                                                                                                                                                            دیدمت برو 😒😒