2777
2789

خانوما 

بشدت به شوهرم حساس شدم 

چند روز پیش به خاطر خواهر شوهرم باهاش دعوام شد 

اینجا هم تاپیک زدم و متاسفانه اومدن نظرات بیخود دادن و اصلا به حاشیه بردن 

باز یکی دو روز پیش اومده دستش زخم بود 

تاپیک زدم عکس گزاشتم همه ازش دفاع کردن 

من بهش پریدم و باهاش دعوام شد 

امشب باز دیدم بوی ادکلن میده ، گفتم این بو دیگه از کجا اومد ، میگه من اینو تازه پوشیدم  از کمد آوردم جلوی چشم خودت. نیم ساعت نیست پوشیدم کجا رفتم مگه !!  ولی من نفهمیدم کی عوض کرد 

بهم میگه دیگه پا میشم با کمربند یه فس کتک میزنمتا  ، از دست خودم کلافه شدم 

به همه چی همه چی مشکوکم 

با مامانم با همه بحثم میشه 

یعنی عیب منه ؟ 

مرد با غیرت من تُ باشی با تو بودن خوب است ، نمی‌دانی چه کیفی دارن برای تو خانوم بودن ♥️

کم خون شدی و عصبی احتمالا هم خوابت بهم ریخته برو دکتر یه آزمایش خون بده و بهت تقویتی بده سعی کن غذای مقوی بخوری سردی هم کمتر بخور گلاب و بیدمشک هم برای ارامش اعصاب خوبه اغلب خانم ها بعد زایمان همینن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم آدم زایمان چون حمایت عاطفی و توجه میخواد حساس میشه منم با مامانم خیلی بحثم میشد یکم خودتو کنتر ...

سعی میکنم اما نمیشه 

دنبال بحث میگردم 

دائم یا دارم گریه میکنم یا دارم بحث میکنم 

مرد با غیرت من تُ باشی با تو بودن خوب است ، نمی‌دانی چه کیفی دارن برای تو خانوم بودن ♥️
کم خون شدی و عصبی احتمالا هم خوابت بهم ریخته برو دکتر یه آزمایش خون بده و بهت تقویتی بده سعی کن غذای ...

سردی اصلا بهم نمیسازه نمی‌خورم 

همه آزمایشات تکمیلی رو دادم 

حتما یه دکتر برو. یا یه چیزی تو بدنت کم شده یا هورمون هات بهم ریخته یا افسردگی بعد از زایمان گرفتی. بیخیال نباش چون اینجوری ادامه بدی هم خودت هم اطرافیان اذیت میشید

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !

عزيزم من تاپيكهاتون رو خوندم ،خواهرانه ميگم بيخودي به همه مسائل داري گير ميدي چرا زندگيتو خراب ميكني؟احتمالا افسردگي بعد از زايمان گرفتي كه بخاطر هورمونهاست،يه ويزيت پيش يه روانپزشك برو داروهاي ايمن براي شير دهب بهت ميده ،ضمنا قدم كوچولوتونم مبارك 🥰