2777
2789
عنوان

بیاین از کراش بگم و بهش رسیدم😂😂

778 بازدید | 64 پست

تاپیک قبلی یه چیزایی گفته بودم ولی کامل نیست میتونید بخونید

من رفتم بهش گفتم یعد دیگ دلشو بردم خودش اومد سمتم میگه بیا ببینمت

ولی من واقعا روم نمیشه اصلا نمیتونم😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نری بهتره من که رفتم چیشد قلبم شکست و مثل یه آشغال انداختم بیرون از زندگیش یه دانشگاه میدونستن رابطمونو الان میدونن من دستمالی یه استاد دانشگاهم

من خداو قدیسم ولی یهو دیدی با ابلیسم🙂😈
خلاصه اگ کسیو میخوای برین بگین بهش

من نگفته به غلط کردن افتادم حتی نرسید ک به ابراز علاقه برسه 💔😂

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

نری بهتره من که رفتم چیشد قلبم شکست و مثل یه آشغال انداختم بیرون از زندگیش یه دانشگاه میدونستن رابطم ...

فک نکنم به فکر دستمالی کردن باشه اگ یه چی بود تا الان صدبار عکس نود میخاس اصلا خیلی با پسرای دیگ فرق داره شاید بعدها بگه ولی همین ک تا الان چیزی نگفته خیلی خوبه

غرور بزار کنار برو بگوهااا من بهتر از این گیرم نمیاد بهش اطمینان دارم خیلی خوبه

سره یه موضوع دیگه ای چند سال پیش پی ام دادم خیلی عادی و سنگین گفت خیلی ممنون و هیچی 

منم دیگ ولش کردم ولی هنوزم به ففکرشم ولی نگفتم ک من تورو میخوام.اخه ما فامیلیم اما دور البته سنشم یه ۱۱ سالی بزرگ تره از من

تو بهش گفتی؟ چطوری؟

جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈
نری بهتره من که رفتم چیشد قلبم شکست و مثل یه آشغال انداختم بیرون از زندگیش یه دانشگاه میدونستن رابطم ...

همه همینن پسرای عوضی منم دو روزه کات کردم خیلی دلم گرفته

جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈
سره یه موضوع دیگه ای چند سال پیش پی ام دادم خیلی عادی و سنگین گفت خیلی ممنون و هیچی  منم دیگ و ...

ببین عزیزم تو باید از اون آقا شناخت داشته باشی شناخت کامل ک نمیشه ولی خب تا حدودی من میشناختمش هم خودشو هم خانوادشو میدونستم رل اینا نداشته 

و اینکه میدونستم چطور دختری مدنظرش هست البته این آمار را زو از دختر خالش در آوردم و فهمیدم ک بهم میخوریم حالا فقط فرقمون اینه ک اون پزشکی میخونه و من هنوز دانشگاه نرفتم ولی از لحاظ خانوادگی و اختلاف سنی و قیافه اینا بهم میخوریم