2777
2789

سلام وقتتون بخیر،دوستان کولر من اسپلیته از برندِ ال جی...امسال دادمش برای سرویس.اومدن و شستن و رفتن و گفتن ک به گاز احتیاج نداره و فلان ولی بعدش ک روشن میکردم فقط مث پنکه باد میزد و اصلا رو کول نمیره....مجدد اومدن و سرویس کردن گفتن گاز نداره و گاز زدن و اینا ولی بازم فقط ۲۴ساعت اولِ بعداز گاز زدن سرد بود و الان مجدد فقط بادی مثل پنکه میزنه...

اگ کسی تجربه ای در این مورد داره ممنون میشم با من به اشتراک بذارید🙏🏻

شاید تنظیماتش بهم خورده 

روی کنترل دکمه ی cool اگه داره رو بزن سمت کولر ببین بار سرد میاد ؟

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لوله گازش نشتی داره 

مال ما هم همین طور بود به سختی با هزار تا ردرسر فهمیدیم نشتی داره سرویس کار قبلی که اومده ببنده یه ذره آچار رو محکم تر از اون که باید میچرخونه این یه ذره کج میشه از همون قسمتش گازش خارج میشده

لوله گازش نشتی داره  مال ما هم همین طور بود به سختی با هزار تا ردرسر فهمیدیم نشتی داره سرویس ک ...

بله حدس من هم به نشت مجدد هست ولی گویا اون سرویسکارای قبلی متوجه نشدن ک نشت از کجاس

ن رو کول هست و پرتاب بادش هم اخرین شمارس حدسم به همون نشتی هست

اره احتمالا همون نشتی باشه زودتر پیگیری کنین زیاد هزینه نگیره

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
بله حتما.ممنونم

عزیزدلی