2777
2789
ما که نه دلار داریم نه پوند نه هیچی دیگه
در دست قلم دارم از قلب بیان دارم از نزدیک نمی بینم از دور سلام دارم.

چه کسی می داند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی ! چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی ! پیله ات را بگشا ، تو به اندازه یک دنیایی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون الهام جان
درآمد سالیانه ات رو بنویس دیانا جان
به پوند
دلار
ین
دلارکانادا ویورو
آپلود عکسخدایا شکرت...دســــــــت هایت ! که مال مــن باشد هیچکـــــس مرا .. دست کم نخواهد گرفت !!!فَاللّهُ خَیْرٌ حَافِظاً وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِینَ...آپلود عکسآپلود عکس رایگان و دائمی
مامان روژین جون
مثلا اگه دلار آمریکا رو به طور متوسط 2000 تومن در نظر بگیری
اگه سالی 10 میلیون تومن درآمد دارین
بنویس 5000 دلار آمریکا
آپلود عکسخدایا شکرت...دســــــــت هایت ! که مال مــن باشد هیچکـــــس مرا .. دست کم نخواهد گرفت !!!فَاللّهُ خَیْرٌ حَافِظاً وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِینَ...آپلود عکسآپلود عکس رایگان و دائمی
شدم جز 50 میلیارد نفر
هههههه
خیلی بدبختیما

چه کسی می داند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی ! چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی ! پیله ات را بگشا ، تو به اندازه یک دنیایی
کل جهان 6 میلیارد نفرن مامان رژین تو چجوری جزء 50 میلیارد نفر شدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باران میبارد ! به حرمت کداممان ، نمی دانم ؟ من همین قدر می دانم باران صدای پای اجابت است و خدا با همه جبروتش دارد ناز میخرد ........ پس نیاز کن .......!
اهان فهمیدم
شدم جز 18 %
منظورم دوسیا 50 میلیون بود
اون عدد ها رو من فکر کردم هست
دوسیاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا