2777
2789

دو ساله و نیم باهاشون زندگی میکنم واقعا خیلی سخته کار کردن برام سخت نیس دخالت هاشون اذیتم میکنه نمیدونم واقعا چیکار کنم هر وقت به شوهرم میگم حدا شیم میگه با این وضع  رهن و اجاره کجا بریم

میونمم با پدر شوهرم بد شد بس که دخالت میکرد آخر دعوامون شد الان با هم حرف نمیزنیم خیلی تحت فشارم اگه کسی تجربه ای داره کمک کنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره جاریم با خونواده شوهرم زندگی میکنه، ب نظر راضی میاد کلا خونواده شوهرم اهل دخالت نیستن تا حالا ازشون بدی ندیدم

ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏

شما سعی کنید زیاد خونشون نرین مگه اینکه دعوتت کنن یا خدای نکرده مشکلی پیش بیاد بری یه کمکی چیزی بکنی

وقتی با همسرت حرف میزنن تو انگار مثلا نمیشنویی یا بلند شو برو زیاد ارتباط نداشته زیاد باهاشون حرف نزن

اونا هم کاری باهات ندارن

منم شیش سال تمام باهاشون زندگی کردم اگه میخای زندگیت خراب نشه باهاشون دهن به دهن نشو هرچی گفتن تو خودتو بزن به نشنیدن  تا ازچشم شوهرت نیفتی بعد که جدا شدی که حتما میشی اون موقع قدرتو می‌فهمن 

من طبقه بالا مادرشوهرمم خیلی سخته اگه بچه نداری تا قبل از بچه دارشدن حتما خونتو جدا کن چون بعد بچه د ...

من به همون طبقه بالا هم راضیممم، الان تو یه اتاقم ک بین همه خانواده مشترکه حاملم هستم، آرزومه فقط طبقه بالاشون درحد زندگی کردن بشه برم بالا، بازم از این اتاق انباری ک بهتره

شما سعی کنید زیاد خونشون نرین مگه اینکه دعوتت کنن یا خدای نکرده مشکلی پیش بیاد بری یه کمکی چیزی بکنی ...

اخه خیلیا اینطور ک شما میگی نیستن ک حرف نزنی باهاشون اوناهم حرف نزنن خیلیا در هر صورت دخالت میکنن حرف نزنی هم دیگه واویلا هرجا رسیدن میگن عروسمون همش چپ نگا میکنه اخلاق نداره ک شوهرتم ببینه سرد برخورد میکنی کافیه دوبار مامان باباش دم گوشش پچ پچ کنن ک زنت احترام نمیزاره بهمون اونم وقتی میبینه برخورد سرد داری باهات سرد میشه ن ب خودت ن ب خانوادت احترام قائل نمیشه و مشکلات بیشتر میشه 

اخه خیلیا اینطور ک شما میگی نیستن ک حرف نزنی باهاشون اوناهم حرف نزنن خیلیا در هر صورت دخالت میکنن حر ...

شما اول رو همسرت کار کن

والا دیدم تو خانواده ی همسرم جواب داده

سیاست داشته باش مخصوصا یه کاری کن همسرت بیاد

سمت شما

تو باید اونو تو دستت بگیری نه مادرشه

حرفم نزنی یعنی رو نمیدی

حالا شما اگه فکر میکنی با بحث و دعوا میشه خوب ادامه بده

من با سه تا جاری و مادرشوهر تو یه ساختمونم

دعوام نشده