2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوابگاه دانشگاه ک از دمپایی بگیر تا قابلمه برای خودت داشته باشی و قاشق چنگال و لوازم شخصی ، ملحفه ‌‌ و لوازم بهداشتی و حمام 

قانون خوابگاه دانشگاه ساعت ورود و‌ خروجش خیلی مهم بود 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

اگه گوشی میتونی ببری یه سه راهی برق هم ببر.

شامپو و مسواک، عطر و ادکلن،

رو تختی و رو بالشتی ،

گوش پاک کن و ناخن گیر، 

شونه و سشوار و اتو

چندتا سنجاق قفلی که رو تختیت رو قفل کنی به تشک تکون نخوره همیشه مرتب باشه

بار و بندیل زیاد باید ببری!

لباس و کفش (زمستونی و گرم یادت نره)- دمپایی- حوله و لوازم حمام و یه لگن که لباساتو توش بشوری- یه قابلمه و تابه کوچیک- یه سبد آبکش کوچولو- یه مقدار مواد غذایی انقدری که بلدی غذای حاضری درست کنی- بشقاب و کاسه و قاشق چنگال و کارد و لیوان- صابون و پودر لباسشویی و شامپو و نرم کننده و کرم و برس و ناخن گیر گوش پاک کن مسواک خمیردندون- یه جارو نپتون- ملافه و بالش و اگه میتونی پتو- قفل آویز (خیلی واجبه)- چندتایی گیره دیواری و جالباسی- سه راهی- لوازم تحریر و کتابات- اگه مومن هستی چادرنماز و جانماز- ساعت رومیزی- یه ظرف غذا با در کیپ که اگه لازم شد با خودت ببری.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!

حوله

مسواک و خمیر 

شامپو 

سشوار

لیف 

ژیلت

قیچی

کرم مرطوب کننده

دیگر وسایل بهداشتی خانما

بشقاب و کاسه و قاشق و چنگال و پیاله و لیوان

ملحفه

البته بستگی به امکانات خوابگاه هم داره.

لباس راحت .

قوانین هم بهتون میگن برای ورود و خروج. بهتره توی اتاقتون از اول بشینید یه سری قانون داخلی بذارید مثلا هر روز نوبت یکی باشه تمیز کنه. هرکی هر روز تخت خودشو مرتب کنه. ساعت ده به بعد سرصدا نکنند و اگه کسی میخواد درس بخونه روی سرش حرف و تعریف و سرصدا نکنید یا بره اتاق مطالعه یا میخواد موسیقی گوش کنه هدفون بذاره. من البته خوابگاه دانشگاه بودم سال دوم توی اتاقمون همه با هم به زبون خودشون حرف میزدن بعد از یک هفته رفتم گفتم اتاقمو عوض کنید!

یه نصیحت هم بهت میکنم اگه دوست داشتی قبول کن بعدا دعاشو به جونم میکنی. زود با کسی صمیمی نشو همه درددل و رازهای زندگی و خونوادتو نریز وسط! بذار همیشه یه حد احترام بینتون باقی بمونه.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!