2777
2789
عنوان

کابوس

88 بازدید | 7 پست

از سال تحصیلی پیش اینقد فشار عصبی از همکلاسی و معلم روم بود که افسرده شده بود. همش استرس داشتم. یعنی بدترین سال تحصیلیم بود. قبلش هم می‌شد خواب ببینم در مورد مدرسه اما فکر کنم بهار بود که یه شب تک بهار بود که از خواب پریدم و شاید باورتون نشه اما وقتی چشام رو می‌بستم که بخوابم چیزای عجیبی میومد جلو چشام و صداهای عجیبی می‌شنیدم. می‌شه گفت چرت و پرت همه چیز بی ربط. جوری که بعد از اون مجبورم مثلا اینقدر کتاب بخونم یا اینقدر با گوشی کار کنم که چشام خسته بشه و همون لحظه خوابم ببره. البته می‌دونم گوشی ضرر داره. 

از اردیبهشت هم کابوسام اول در مورد مدرسه بعد درباره چیزای دیگه شروع شد. جوری که از خرداد تا حالا من دارم هر روز خواب می‌بینم. تا حالا هم شده تو یه شب ۲ یا ۳ تا کابوس ببینم. خواب‌هام هم اکثرا چیزایی که توشن یا از چیزایی هستن که خیلی براشون استرس می‌گیرم و می‌ترسم مثل مدرسه یا از چیزایی ازشون میاد یا تصویر، شخص یا چیزی که اون روز اصلا بهش فکر خاصی نکردم یا اون روز کم دیدمش. کلا چیزایی که فکر خاصی در موردشون نمی‌کنم. 

ببخشید زیاد شد. خسته‌ام از اینکه تا از خواب بلند می‌شم همه بدنم می‌لرزه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه وقتای خواب مدرسه رو میبینم

درسته بهشون فک نمیکنی ولی رفتن تو ضمیر ناخودآگاهت،واسه همین ناخواسته خواب میبینی

از طایفه نوریم ✨ ما تیره نمی‌مانیم:)🌱یه دختر دهه هشتادی که زاده‌یِ رویاهاست:)عاشق ماه و پروانه 🦋🌛...
امسال نهم. پارسال هشتم بودم.

اوهههه‍ههه کو تا استرس 

ببین از الان خودتو کنترل نکنی دوازدهم نابود میشیا!!!!! 

حتما یه سر به روانشناس بزن 

مشاور تحصیلی نه ها 

روانشناس 

من یه بار سر مشاور تحصیلی انقدر پوست کف دستمو کنده بودم که خون میومد 

ناخوداگاه

منم یه وقتای خواب مدرسه رو میبینم درسته بهشون فک نمیکنی ولی رفتن تو ضمیر ناخودآگاهت،واسه همین ناخوا ...

نه مشکل اینجاست علاوه بر اون خوا‌ب‌های خیلی وحشتناکی می‌بینم. از خواب که میپرم همه بدنم داره می‌لرزه.

اوهههه‍ههه کو تا استرس  ببین از الان خودتو کنترل نکنی دوازدهم نابود میشیا!!!!!  حتما یه ...

مشاور دو بار رفتم تغییری نکردم. دکتر هم رفتم واسم قرص نوشت باز هم همینطور. سال هشتم خیلی عذاب کشیدم. خودم هن بعضی وقتا فکر می‌کنم به کنکور برسه چی میشم.

نه مشکل اینجاست علاوه بر اون خوا‌ب‌های خیلی وحشتناکی می‌بینم. از خواب که میپرم همه بدنم داره می‌لرزه ...

به خودت سخت نگیر

اگه دوس داشتی مدرستو عوض کن

در طول روز بیشتر تفریح من،شاد باش تا اون انرژی منفی بزنه بیرون

از طایفه نوریم ✨ ما تیره نمی‌مانیم:)🌱یه دختر دهه هشتادی که زاده‌یِ رویاهاست:)عاشق ماه و پروانه 🦋🌛...