2777
2789

سلام،تیروویید کم کار دارم مدتیه دکتردوز دارومـو زیاد کرده،زیاد عرق میکنم،دارم وزن کم میکنم،عصبیم شدم،میشه از دارو باشه؟

اگه تپش هم گرفتی که سریعا ازمایش بده اگه جوابش امروز وفردا میاد که هیچ اگه هفته دیگه میاد ازمایشت رو که دادی قرصت رو تا چهارروز نخور ولی ازمایش که دادی بعدش قطع کنیا جواب اشتباه میشه 

لایک نکنید .توروخدا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه تپش هم گرفتی که سریعا ازمایش بده اگه جوابش امروز وفردا میاد که هیچ اگه هفته دیگه میاد ازمایشت رو ...

ممنون از راهنماییتون،،تپش قلب در صورتی ک فعالیت کنم چرا دارم

از آشناهاي ما استفاده ميكرد اين قرص رو بزاي هاشيموتو ، هِي هورمونهاي مرتبط بهم ميريخت دكتر ميگفت بايد دوز دارو متناسب با ازمايش تتظيم بشه ، اينجور نيست كه بگي روزي يه قرص، چون ممكنه ببرتت تو فاز پركاري ، بايد اونقدر دوز دستكاري بشه كه با بدنت جور بشه 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
امروز سریعا از مایش بده  به سمت پرکاری که بره توی بدن سمی میشه

سمی چرا؟؟اخه میگن کم کار هیچ وقت پرکار نمیشه😔فقط توی خونه ک علائم پرکاری هست،،حتما زود میرم ازمایشگاه

سمی چرا؟؟اخه میگن کم کار هیچ وقت پرکار نمیشه😔فقط توی خونه ک علائم پرکاری هست،،حتما زود میرم ازمایشگ ...

به سمت پرکاری میتونه بره خب دوز دارو توخون زیاد میشه ینی هورمونای اضافه که سمه 

لایک نکنید .توروخدا 

شنیدم ماهایی که کم کاری تیروئید داریم اگر مادام العمر باشیم با دارو نوسان داریم یک روز میشه پرکاری دارو کم میشه یک روز برمی گرده حالت قبل و دارو زیاد میشه و میگند مادام العمر باید دارو استفاده کنیم 

اما برای کسانی که مادام العمر نیست برای همیشه با دارو میشه پرکاری و دارو برای همیشه قطع میشه 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

شنیدم ماهایی که کم کاری تیروئید داریم اگر مادام العمر باشیم با دارو نوسان داریم یک روز میشه پرکاری د ...

اره منم باید همیشه قرص بخورم،الان ۱۲ساله مصرف میکنم