2777
2789

شوهرم سر هرچیز کوچیکی باهام بحث ودعوا  میکنه ،بچه هامو میزنه فحشای زشت میده نمیدونم واقعا مشکلش چیه ،تهمت میزنه بهم ،دیروز اینقدر بهم گیر داد تا روزم شب شد هزار بار مردم وزنده شدم ،کاش میشد فهمید مشکلش چیه

مشکل شوهرتو نمیدونم ولی بچه‌هات فکر نکنم با روان سالمی بزرگ شن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

راجب مشکل شوهرت هم میتونی با یه روانشناس صحبت کنی

اما اگه خودش بره پیش روانشناس خب بهتر و مطمئن‌تره

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بره روانشناس  یعنی چی بچه ها رو میزنه این خیلی آسیب وارد میکنه بهشون  نباید بی توجه بود ...

یه بار رفتیم روانشناس گفت طلاق بگیر ،یه بار دیگه ام یه نفر اومد باهامون حرف بزنه حل بشه همه چیو انداخت گردن من

یه بار رفتیم روانشناس گفت طلاق بگیر ،یه بار دیگه ام یه نفر اومد باهامون حرف بزنه حل بشه همه چیو اندا ...

خوب وقتی قرار نیست جدا بشید باید بره درمان بشه شده با قرص بتونه خودش کنترل کنه 

قضیه خیلی مهمیه پیگیر درمانش باش 

سعی کن زیاد باهاش بحث نکنی در مواقعی که عصبی شده حرف نزن

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...