2777
2789

من تقریبا چهار هفته علائمی مثل حالت تهوع،درد گرفتن کمر و زیر شکم،تیر کشیدن تخمدانها،سفت شدن سمت چپ زیر شکمَم،درد گرفتن واژن و درد گرفتن نوک سینه و درد گرفتن پهلو داشتم! بعد عادت شدم،الان عادتم تموم شده ولی بعضی علائمها مثل درد زیر شکم درد کمر،تیر کشیدن تخمدان ها و حالت تهوع رو هنوز دارم! قبلا فقط قبل از عادت شدن و یکی دو روزه اولِ عادت درد داشتم!

کسی اطلاع یا تجربه ای داشته تا حالا!؟

فعلا شرایط مراجعه به پزشک رو ندارم دوستان

اللهم عجل لولیک الفرج🌹خدایا شکرت که ایران به دنیا اومدم

زبان پارسی را پاس داشتی و از واژه معادل معرفی شده نوین استفاده کردی آفرین بر تو....

زنگ بزن ۴۰۳۰ قسمت مادران باردار با ماما صحبت کن فردا

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زبان پارسی را پاس داشتی و از واژه معادل معرفی شده نوین استفاده کردی آفرین بر تو.... زنگ بزن ۴۰۳۰ قس ...

ممنون گلم

پاسخگوییشون خوبه؟

احتمال کیست یا عفونت  البته ی بیبی چک هم بزنید چون چند درصدی با وجود بارداری پریود میشن&n ...

توی اون چهار هفته،بی بی چک بارها گذاشتم که فقط سردرگم شدم ،هفته اولش هم آزمایش دادم که منفی شد! بعید میدونم باردار باشم ،عفونت هم احتمالا نیست چون ترشخ عفونی اصلا ندارم! خودم هم به کیست شک دارم ولی چون شرایط دکتر رفتن ندارم نمیتونم قطعی بفهمم فعلا! گفتم شاید اینجا کسی بتونه تا حدودی کمکم کنه

توی اون چهار هفته،بی بی چک بارها گذاشتم که فقط سردرگم شدم ،هفته اولش هم آزمایش دادم که منفی شد! بعید ...

درسته درد های زیر شکم و تخمدان میتونه ب کیست ربط داشته باشه ولی حالت تهوع عجیبه مگر اینکه مشکل گوارشی یبوست عفونت روده یا معده اینا داشته باشید 

در کل باید سونو بدید تا مشخص بشه 

🌈🌧️🐆🎤🖤🕊️
درسته درد های زیر شکم و تخمدان میتونه ب کیست ربط داشته باشه ولی حالت تهوع عجیبه مگر اینکه مشکل گوارش ...

ممکنه! قفسه سینم گاهی خیلی درد میگیره،یهو حس میکنم تپش قلب گرفتم که بعضی وقتا درسته بعضی وقتا نه،زیر سینه هام و دو سه بارم اطراف نافم درد گرفت! قسمت بالای پاهام هم تیر می‌کشه! خیلی برام گنگ شده! ان شاءالله خیلی زود شرایط دکتر رفتن پیدا کنم،یک ماهه ذهنم درگیره! وقتی عادت شدم خیالم راحت شد! ولی الان دوباره مثل قبل شدم!من اینجا دکتر نمیشناسم،پیش هر دکتری رفتم تا الان یا مشکلام حل نشده یا بدتر شده!برام دعا کن گلم که بتونم یه دکتر خوب پیدا کنم و برم پیشش!