2777
2789

چند جلسه خودمون حرف  زدیم بعد اومدن خواستگاری بعدش بابام باهاش حرف زد و بهش گفت اوکی هست می‌تونه به خونوادش بگه 

حالا قبل اینکه مامانش زنگ بزنه گفته می‌خوام ببینمت یه چیزایی بگم و اینکه در مورد یه چیزایی نظر بپرسم 

به نظرتون چی میخواد بگه ؟کسی تجربه ای داره ؟

اگه گفت مهریع چقد میخوای چی بگم ؟اخه بابام از قبل تعیین کرده نمیتونم از خودم نظر بدم 

کسی میتونن حدس بزنه چی میخواد بگه ؟

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
بگو بزرگترا راجبش تصمیم بگیرن من زیاد برام مهم نیس  فقط حق طلاقو اگر تونستی بگیر

به نظر تو هم درمورد مهریه میخواد حرف بزنه ؟

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واسه همین مهریه و همین چیزاست. شک نکن که مامانش یادش داده بیاد اینا رو بهت بگه که مثلا تو رو تو منگنه بذارن. تو هم فقط همون که بابات گفته رو بگو و یه کلام باش. من از این چیزا زیاد دیدم. مادره پشت پرده ست. مطمئن باش.

و این منم، زنی تنها در آستانه ی فصلی سرد🍁

احتمالا درمورد مهریه هم صحبت میکنه، بگو باید با بزرگترم در این مورد صحبت کنی 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
واسه همین مهریه و همین چیزاست. شک نکن که مامانش یادش داده بیاد اینا رو بهت بگه که مثلا تو رو تو منگن ...

ینی اگه از نظرش زیاد باشه بهم میزنع ؟😐

فک میکنم ی مسئله مهم تری از مهریه هست. شاید ی بیماری خاصی داشته یا عقد کرده بود یا و...

نه این و که نمیاد الان بگه وقتی بابام اوکی داده خب اینارو بگه که بهم میخوره 

از مهریه نمیخواد بگه  چیز دیگه ای

مثلا چی 

احتمالا درمورد مهریه هم صحبت میکنه، بگو باید با بزرگترم در این مورد صحبت کنی 

خب اگه گفت نظر خودت چیه چی