خیلی جوگیره من خودم ۱۹ سالمه بعد این منو هم بازی خودش میدونه و چند روز پیش رل زده و کلا از ایناس که از همه چی خبر داره نمیدونم باید چیکار کنم به مامان باباش نگفته چیکار کنم وابستگی رو کم کنه هی بهش میگم کار درستی نیست اینم میگه من دوسش دارم خیلی فاز گرفته فکر کرده عاشق شده اولین باره که رل زده اصن نمیدونه که این چیزا چند ماهست و آدما میرن و میان هر چی بهش میگم نمیفهمه و ول نمیکنه اگه مامان باباش بفهمن خیلی بد میشه ۱۲ سالشه آخر ماه میشه ۱۳
به نظرم ولش کن ضربه بخوره تک تک حرفات یادش میاد و از این به بعد به حرفت گوش میده
یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حسکردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ولی خب رابطه دوستانه و عشق توی این سن خیلییی مضرره
بنظرم توضیحات تو روش اثر نداره؛فقط یجوری به خانوادش بفهمون که مراقبش باشن از یه حدی جلوتر نره یا بلایی سر خودش نیاره اگه فردا با پسره کات کرد
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
من دوازده سالم بود به نظرم همه ى پسرا وحشى بودن هميشه هم با پسراى محل دعوا داشتم 😂
اره داد میزدم دخترا شیرن مثل شمشیرن
پسرا شلنگن دست بزنی میلنگن
میدونم سم بودم://
یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حسکردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون
منه اسکل ۱۰ سالم بود با پسر داییم سر این دعوا کردم 🤣
😂😂😂
نه بابا من خيليم ميخواستم بهشون بفهمونم حق دختر و پسر يكيه 😁😂
فمنیستی توی خونت بوده😂