2777
2789
عنوان

بچه فامیل ۱۲ سالشه رل زده وای خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 32 پست

چرا من دوازده سالگیم انقد تباه بودم

به نظرم ولش کن ضربه بخوره تک تک حرفات یادش میاد و از این به بعد به حرفت گوش میده

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا من دوازده سالگیم انقد تباه بودم به نظرم ولش کن ضربه بخوره تک تک حرفات یادش میاد و از این به بعد ...

من واقعا نگرانشم هنوز برای این سن زوده آخه

خسته ...

میشه توی ۱۲سالگی عاشق شد

ولی خب رابطه دوستانه و عشق توی این سن خیلییی مضرره

بنظرم توضیحات تو روش اثر نداره؛فقط یجوری به خانوادش بفهمون که مراقبش باشن از یه حدی جلوتر نره یا بلایی سر خودش نیاره اگه فردا با پسره کات کرد

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

خودش میفهمه بنظرم بیخیال دارن بازی میکنن😐😂 فقط حواستت خیلیی بهش باشه نزار بدتر ازین شه

یه چیز بگم ببخشید ببخشید پسرا ازش ن.ود و آدرس خونه خواسته اینم وای

خسته ...
من دوازده سالم بود به نظرم همه ى پسرا وحشى بودن هميشه هم با پسراى محل دعوا داشتم 😂

اره داد میزدم دخترا شیرن مثل شمشیرن

پسرا شلنگن دست بزنی میلنگن

میدونم سم بودم://  

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

خودش میفهمه بنظرم بیخیال دارن بازی میکنن😐😂 فقط حواستت خیلیی بهش باشه نزار بدتر ازین شه

به نظر من اگه بهش هيچى نگه فردا مياد تاپيك ميزنه با عنوان بادا بادا مبارك بادا ايشالا مبارك بادا 😂😂🤣

منه اسکل ۱۰ سالم بود با پسر داییم سر این دعوا کردم 🤣

😂😂😂

نه بابا من خيليم ميخواستم بهشون بفهمونم حق دختر و پسر يكيه 😁😂

فمنیستی توی خونت بوده😂