2777
2789
عنوان

به وقت دلتنگی 💔🖤

150 بازدید | 14 پست

با توام ای رفته از دست 

هر کجا باسم غمت هست 

کاش روز رفتن تو ..

گریه چشمم را نمیبست🥺😢😭

بعد سه سال رفتم جایی که تو این سه سال پا توش نذاشته بودم 

گاهی دلتنگ که میشوی نمی‌توانسته کسی چیزی بگویی فقط مثل مار به دور خود چمبره میزنی و اشک ها هستن که به خودی خود جاری می‌شوند 😭😭

دلتنگی شاخ و دم ندارد به یک آن تمام تورا در بر می‌گیرد و تو محکوم به سکوتی 

محکومی به گریه های شبانه

محکومی به دم نزدن و صبر کردن ...

Çok zormuş be yürek yanarken nasip diyip susmak♡

...

منم

تمام امروز رو مثل ۵سال گذشته با خودم گفتم یعنی الان‌ کجاست... چیکار میکنه...

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

... منم تمام امروز رو مثل ۵سال گذشته با خودم گفتم یعنی الان‌ کجاست... چیکار میکنه...

ولی من امید دیدنش رو هم ندارد امکان نداره مگه تو قیامت 😭

نزدیک سه سال بود خونه مامان بزرگم نرفته بودم از وقتی فوت کرده امروز رفتم و باز بهم ریختم قبلا یه جور که از جلو خونش رد میشدم بهم می‌ریختم الان یه جور دیگه

ولی من امید دیدنش رو هم ندارد امکان نداره مگه تو قیامت 😭 نزدیک سه سال بود خونه مامان بزرگم نرفته ب ...

منم ندارم

هست ولی نمیدونم حتی کجای این دنیاست...

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️
آره، من دیگه فقط پدر و مادر و همسرم رو دارم بازم خداروشکر اما تو مناسبتا و عید و این وقتا خیلی تنهام ...

روحشون شاد 💔

مامان بزرگم خیلی دوس داشت عروسی منو ببینه خیلی وقتا که فکر میکنم ازدواج میکنم و تو عقدم نیس گریم به شدت میگیرع 

امروز هم عکساشو تو گوشی خالم دیدم بهم ریختم بعد یه همسایه دارن داییم اینا صداش خیلی شبیه مامان بزرگم بود زنداییم رو صدا کرد به اسم کوچیکش قلبم وایساد یه لحظه خیلی دوس داشتم اون لحظه گریه کنم ولی مامانم و خالم بودن اونا اذیت میشدن