2777
2789

سلام من پسرمو ۵ سالگی ختنه ب روش سنتی انجام دادیم الان حس می‌کنم ظاهرش خیلی بده انگار پوست اضافه داره حالم خیلی گرفتس نمی‌دونم چیکار کنم برای بچه‌ای شما ظاهرش چطور شده

ظاهر برا هیشکی مهم نیست 🤣

چرا نرفتی دکتر آخه چه کاریه روس سنتی

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب بردیم دکتر با بیهوشی جراحی کردن

یعنی دوبار ؟هم سنتی هم پیش دکتر؟

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

ختنه نقض حق تمامیت جسمانی کودک است و موجب از بین رفتن دو ناحیه بسیار حساس اندام جنسی در مردان ریگید بند و فرنولوم میشود. آمار این جراحی در بیشتر کشور های توسعه یافته بسیار پایین است و در آلمان برای مدتی انجام آن روی بدن یک

کودک سالم جرم به حساب می آمد اما با فشار جامعه پر نفوذ یهودی آلمان در نهایت سال ۲۰۱۲ مجلس آلمان رای به آزادی آن داد. تلاشهایی در دانمارک و ایسلند برای ممنوعیت این جراحی روی پسران خردسال انجام شد که به دلیل مشابه نافرجام بود. در این پیج به موضوع ختنه کودکان پرداخته شده است. متن زیر بخشی از بیانیه انجمن پزشکی اطفال آلمان در این مورد است:

برای DAKJ - آکادمی آلمان برای پزشکی کودک و نوجوان ، دکتر Christoph Kupferschmid: "همراه با بسیاری از انجمن های متخصص جراحی کودکان و نوجوانان در سراسر جهان ، آکادمی پزشکی کودکان و نوجوانان آلمان علیه ختنه هایی صحبت کرده است که از نظر پزشکی نیازی به انجام آن نیست. آنها بدن را به طور غیرقابل برگشت تغییر می دهند و با حفاظت از سلامت و رفاه کودکان در پسرانی که قادر به دادن رضایت نیستند همخوانی ندارند. به خصوص در شش ماه اول پس از تولد ، هنگامی که حتی غیر پزشکان مجاز به برداشتن پوست ختنه گاه هستند ، ختنه ها اغلب بدون بیهوشی کافی انجام می شود و بنابراین مطابق با قوانین هنر پزشکی نیست. کودکان درد بی موردی را متحمل می شوند. متخصصان اطفال و جراحان در آلمان از یک گفتگوی ملی گسترده درباره مسئله ختنه مردان بسیار استقبال می کنند تا به تفاهم برسند. آنها توصیه می کنند از ختنه کودکان پسر تا سن قانونی اجتناب کنند تا اینكه خودش بتواند در مورد بدن خود تصمیم بگیرد و قطع غیرضروری و غیر قابل بازگشت بافت اورژن از بدن کودک بدون کسب رضایت قانونی از خود فرد انجام نشود. ادامه متن در لینک زیر:

https://www.dakj.de/pressemitteilungen/5-jahre-beschneidungsgesetz-rechtsfrieden-zu-lasten-von-kinder-und-menschenrechten/

دکتر بلندی کارشون عالیه عالی ی

به نظرم هم بهترین دکتر ختنه دکتر بلندی هستن

کلینیک تخصصی ختنه با بهترین تجهیزات و امکانات دارن و

اخلاق شون عالی و مهارت بالا دارن ۲۷ سال سابقه ختنه دارن

سرچ کن تو گوگل: فیلم ختنه

بهترین فیلمهای « نمونه کار ختنه » مال ایشونه

بچه ها نه درد میکشن نه خونریزی دارن همه راضین واقعا دکتر با سواد و با تجربه س

به نظرم تا فیلم ختنه و نمونه کار یه دکتری رو ندیدی نباید بری بچه تو ختنه کنی!

خیلی ساده س ! همین الان تو گوگل بنویس : فیلم ختنه

اول فیلم های ختنه و نظرات پدرمادرای بچه ها رو ببین

بعد آقاکوچولوتو ختنه کن!

بهترین دکترختنه دکتر بلندی

باید اخلاقشو مهارتشو ببینین

۲۷ سال تجربه چیز کمی نیس!

بچه ها انگار اومده بودن شهر بازی

فیلم ختنه دکتر بلندی حتما ببینین! عالیه

از بچه ۷ روز تا ۹ سال رو قبول میکنن

پسرم دنیای زیبای من