2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبلا تو خونه ای مستاجر بودم که پکیج داشت و پنجره های دوجداره. 

الان اومدم خونه ای که فقط خاک و پنجره های قدیمی و بی در و پیکره. دوتا بخاری اصلا گرمش نمیکنه. زمستان گذشته اشکم دراومد. واسه پختن غذا نمیتونستم پامو بذارم تو آشپزخونه بس که یخ میزدم.

نههههههههههههه زمستونو نمیخوام همین شر شر عرق ریختن تابستان باز بهتره 😭😭😭😭😭😭😭

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
در رابطه با امضات چجوری وزن کم کردی؟ 

طبق تجربه من: 
اول رو خودت حسابی کار کن، این رژیم تا آخر عمرت باید همراهت باشه... من همیشه به بچه ها میگم رژیم یک نوع تغییر سبک زندگی! اگه میخوای وزنت برنگرده بعد تثبیت و حین کاهش باید همیشه رعایت کنی... 
اصولی ترین روش (کالری شماری): وزن ضربدر ۲۰ منهای ۱۰۰ دو روز در هفته ترجیحاً شنبه و سه شنبه فست داریم فست: کالری بیشتر از ۵۰۰ تا حداکثر ۷۰۰ نشه! توروز فست برنج، ماکارونی، نان، قند مصنوعی، فست فود و هله هوله ممنوعه... بقیه روزها حتماً حتماً کالریتو پر کن و خالی نذار! گاهی از کم خوردن وزن استپ میشه... چون بدن از چربی ذخیره میکنه و تو فاز قحطی میره ! تو رژیم کالری شماری چیزیو حذف نکن و همه چیز نرمال بخور! هرچند اگه سالم خور باشی زودتر کم میکنی، و اما ورزش... بستگی به کم کردن وزنت داره! اگه ۵ تا ۱۰ کیلو حدودا میخوای کم کنی هوازی با قدرتی کار کن اگه نه فقط هوازی به مدت نیم ساعت کافیه... قدرتی طبق آپ ها(تو بازار هست) خودشون بهت برنامه میدن که حدودا ده دقیقه است! هوازی: طناب، حلقه، رقص، دویدن و پیاده روی و... قدرتی: دراز نشست، اسکات، پلانک و... در روز ۸ لیوان اب مصرف کن چربی سوز مصرف کن(قهوه، چای سبز، فلفل، زیره، سرکه سیب و..)  زیاده روی در چربی سوز ها ممنوعه روزی یه نوع از هرکدوم کافیه قبل ورزش، ناشتا، قبل خواب بهترین زمان خوردن چربی سوزه با غذات همیشه فلفل و زیره مصرف کن (سرکه سیب ناشتا مصرف نشه) اگه پرخوری عصبی داری سالاد به همراه ابلیمو مصرف کن اشتهارو صفر میکنه
هرموقع وسوسه شدی از اون بخور... ناراحتیتو رو کاغذ بنویس و کاری که علاقه داری رو دنبال کن بیکاری خیلی بده برای پرخوری عصبی! اگه نتونستی احساستو از خوردن اون چیز رو کاغذ بنویس... بعد یه مدت اوکی میشی! یادت باشه اول باید رو خودت کار کنی و تغییر سبک زندگیتو بپذیری... 
امیدوارم توضیحاتم مفید بوده باشه! 💙

آبی به رنگ احساس من💙